728 x 90Sus a la Lliga Palmer Alma Mediterranea! (17/10/2020)

img

Aquest cap de setmana, set mesos després de la darrera jornada disputada de la temporada 2019-2020, tornen les màximes categories del bàsquet Sènior a les Balears, anomenades aquesta temporada com Lliga Palmer Alma Mediterranea gràcies a l'acord de col·laboració i patrocini entre Vicenç Palmer de la Inmobiliaria Palmer Alma Mediterranea i Juanjo Talens, president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Ens trobem davant d'una temporada que suposa la consolidació de la Lliga Balear en les dues categories, després de l'impuls que es va donar l'any anterior a nivell mediàtic, amb la revista de la Lliga, el seguiment previ i les cròniques dels partits, l'acta digital o la possibilitat de seguir els resultats dels partits i les estadístiques en directe, a més d’entrevistes als patrocinadors dels clubs. Tot això amb la ferma intenció de fer-les més atractives per a jugadors, entrenadors, clubs i aficionats.

També es consolida el nombre d'equips participants, 27, un més que l'any anterior.

La categoria femenina està formada per un total de nou equips, dels quals un d’ells descansarà a cada jornada: FUNDACIÓN ASNIMO; LA SALLE PALMA VANITY WELCOME; PDV-PULSAR; LYDIA’S SES SALINES; INSTITUTO DE FERTILIDAD; SANT JOSEP; CTEIB; SPORTING FULL EQUIP MOLINAR-HISPANIA i JOVENT COINGA.

La categoria masculina està composta de 18 equips, dividits en dos grups:

Grup 1: SUPERMERCADOS DISKONT – CB CIUTADELLA; CD ALCÁZAR; CIDE MAS GUAIT SL; CTEIB; JOVENT COINGA; INSOTEL CCE SANT LLUÍS; LIVINGDREAMS – SANTA MARIA; OPENTACH – BÀSQUET PLAT i LA SALLE PALMA TRANSORIÓN.

Grup 2: FLANIGAN – CALVIÀ; ÁGORA PORTALS; SANT JOSEP; BM – CÀRNIQUES SUNYER; CBJ LLUCMAJOR; ESPORLES BC; FISIOTERAPIA AINA VADELL – MOLINAR; VISIT CALA MILLOR – SON SERVERA i SA REAL – PENYA INDEPENDENT.

Degut a la situació sanitària, la Federació ha treballat per adaptar-se de la millor manera a les circumstàncies actuals i ha ajustat, entre d’altres coses, el sistema de competicions per tal que sigui segur. Per tant, de moment, les jornades seran quinzenals o anada/tornada en 7 dies i una setmana de descans entre jornada i jornada.

Per aquesta nova temporada, Transfer Class patrocinarà el premi MVP al millor jugador de la jornada i Instituto de Fertilidad patrocinarà el premi MVP a la millor jugadora de la jornada.img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook