728 x 90El Comitè d'àrbitres de la FBIB present a la reunió de comitès Nacionals (16/10/2020)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

El Comitè Tècnic d’àrbitres de la Federación Española de Baloncesto (FEB), va organitzar el dissabte dia 10 d'octubre la reunió anual de ‘Unificación de Criterios con las Comunidades Autónomas’

A causa de la situació actual, la reunió s'ha realitzat per videoconferència i hi han assistit per part de Comitè Tècnic d'àrbitres de la FBIB, el seu president, Esteve Portell, i David Costa.

Juan Luís Redondo ha estat renovat en el seu càrrec com a President del CTA de la FEB, i ha presentat l'equip de tècnics que treballaran amb els diferents grups d'àrbitres FEB. A la reunió també hi ha estat Susana Gómez, com a vicepresidenta.

Miguel Ángel Pérez Niz, ha repassat i puntualitzat els canvis en les regles de Joc per a aquesta temporada.

Xavier Amorós com a director tècnic, ha informat de com es desenvoluparà el treball amb els àrbitres durant la temporada en els diferents grups i Campionats d'Espanya que es puguin celebrar.

Durant la jornada, Pedro Rocío, secretari de CTA ha agraït l'esforç dels comitès autonòmics i els seus àrbitres, en aquest moment tan complicat i ha remarcat la importància en tenir cura del col·lectiu.


img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook