728 x 90Palmer Alma Mediterránea donarà nom a la Lliga Balear Sènior (15/10/2020)

img

La Inmobiliaria Palmer Alma Mediterránea i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) seguiran una temporada treballant per a millorar la Lliga Balear tant masculina com femenina després de renovar el conveni de col·laboració i patrocini per aquest nou curs. El nom oficial de la Lliga Sènior serà Lliga Palmer Alma Mediterránea.

Tant el responsable de Palmer Alma Mediterránea, Vicenç Palmer, com el president de la Federació, Juanjo Talens, han mostrat el seu compromís i la seva satisfacció per poder donar continuïtat a les lligues sènior de les Illes Balears en una temporada diferent marcada per la pandèmia mundial provocada per la Covid-19.

A més, aquesta temporada es seguirà apostant per la Revista de la Lliga Balear Sènior. La segona edició rebrà el nom de Lliga Palmer Alma Mediterránea i en ella es podrà trobar tota la informació dels jugadors i jugadores que participen a n'aquesta categoria, equips, els objectius de la temporada, àrbitres, les classificacions, etc.

El president de la FBIB ha agraït a Palmer Alma Mediterránea i a tot el seu equip la seva aposta pel bàsquet balear i el suport que donen amb acords i convenis de patrocini com aquest.

 

Vicenç Palmer, director general de Palmer Alma Mediterranea, ha assegurat que 'per a nosaltres és un veritable orgull seguir patrocinant les lligues Sènior masculina i femenina per a la temporada 2020/2021 i que, amb el nostre canvi de marca, passen a denominar-se Lligues Palmer Alma Mediterranea.

Seguim molt de prop el brillant treball que s'està exercint des de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, i volem seguir donant suport a aquesta gran tasca que feu des dels equips base, per consolidar cada vegada més el bàsquet de les nostres illes.

Novament, agrair al president Juanjo Talens i tot l'equip de la Federació, aquesta oportunitat i el tracte que sempre ens donen.

Molts ànims i una forta abraçada'.

Palmer Alma Mediterránea donarà nom a la Lliga Balear Sènior [188 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook