728 x 90Oriol Pagès: 'El Palmer Alma Mediterránea Palma ha demostrat que eren un equip de LEB OR' (05/10/2020)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

El Trofeu AON Illes Balears, organitzat per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) va enfrontar aquest dissabte als dos representants de les Balears a LEB, el Palmer Alma Mediterránea Palma (OR) i l’Hestia Menorca (PLATA) al Palau Municipal d’Esports de Son Moix. El conjunt mallorquí va encaixar la primera derrota de la temporada després de caure davant Hestia Menorca amb un resultat final de 84-94. D'aquesta manera, el conjunt dirigir per Oriol Pagès es va fer amb el Trofeu AON Illes Balears i el seu jugador Drew Guebert va ser designat MVP del torneig.

L’encontre va començar amb poc encert en el tir per part dels dos equips i amb màxima igualtat. Dos tirs lliures de Pitu Jiménez en els instants finals del primer quart van deixar el marcador a favor dels menorquins amb un resultat de 16-18.

El segon període es va iniciar amb més encert i el partit es va igualar a 24 punts en el minut 13. A partir d’aquest instant, Hestia Menorca va aconseguir un parcial de 4/11 amb vuit punts de Julio de Assis, que va obligar al tàndem de Pau Tomàs i Àlex Pérez a demanar temps mort amb 28-35 al comptador.

Després de la xerrada, el conjunt mallorquí va reaccionar per posar-se a dos punts (35-37) en només un minut. Un intercanvi de triples final els equips se’n van anar a la mitja part amb el marcador 43-45.

Al tercer quart, mentre Hestia Menorca va intensificar la defensa, els mallorquins van fallar còmodes tirs. Unes decisions arbitrals discutides van provocar el desconcert en el Palmer Alma Mediterránea Palma i els menorquins ho aprofitaren per agafar distància en el marcador i anar-se’n a 56-74, amb dos triples de Corbacho al final del període.

En el darrer temps, els mallorquins van anar retallant la diferència poc a poc fins a col·locar-se a tres punts a falta de dos minuts (79-82) després del triple de Jacobo Díaz que deixava el partit obert. Els menorquins van saber jugar amb més calma les darreres possessions i, una pilota perduda i falta antiesportiva posterior de Kai Edwards, a falta de pocs segons, van acabar per decantar el Trofeu AON Illes Balears per a l’Hestia Menorca (84-94). Toni Garcia.

 

Palmer Alma Mediterránea Palma: Milan Suskavcevic (4), Glen Yang (2), Sean Mcdonnell (4), Jacobo Díaz (23) i Kristian Kullamae (21). També van jugar Diego Rivas (3), Pol Figueras (7), Kai Edwards (14), Alejandro Rivas (3) i Sergi Huguet (3).

Hestia Menorca: Víctor Moreno (11), Julio de Assis (18), Xavi Hernández (2), Drew Guebert (18) i Menno Dijkstra (11). També van jugar Raúl Timoner (2) Bruno Diatta (6), Adrián Mendez (5), Urko Otegui (11) i Alberto Corbacho (7).

Arbitratge: Martí Seguí Andreu com a àrbitre principal, acompanyat d’Alejandro Domingo. Arbitratge de taula: Manuel Hidalgo, Marta Seguí, Marta Sánchez de Alcázar i Irene Trenzano.

Declaracions del tècnic d'Hestia Menorca, Oriol Pagès.

'Estem contents per la victòria però, sobretot, per tornar jugar amb públic. També estem satisfets de poder venir una vegada més aquí a Mallorca a poder jugar un partit de preparació. Sempre és millor guanyar que perdre però, sobretot, ens ha servit per saber quins són els nostres errors i quines són les nostres virtuts i les coses que hem de millorar'.

'Penso que la primera part ha estat bastant igualada i, al tercer quart, amb qualque canvi defensiu i qualque ajust que hem fet hem aconseguit agafar avantatge. En el darrer quart, el Palmer Alma Mediterránea Palma han anat apretant línies i han demostrat que eren un equip de LEB OR. A nosaltres ens han entrat una mica de dubtes i cansament i s'han pogut acostar al marcador. Finalment, hem guanyat el partit. Els resultats en partits de pretemporada no deixen de ser anecdòtics i els de Palma també venien amb algunes baixes però ens reforça el treball i estem contents i preparats per la setmana que ve que és el primer partit de Lliga'.

 

Fotografies Toni Ferrero > Galeria 

Fotografies CB Imprenta Bahia San Agustín > Galeria 

 

Des de la Federació de Bàsquet volem agraïr a AON per fer possible aquest Trofeu organitzat per la FBIB.

També volem donar les gràcies a Trablisa i Fever20 per facilitar-nos la feina al màxim i assegurant que es complissin les mesures sanitàries i de seguretat durant tot l'encontre; a Instituto de Fertilidad, a Hipotels, a Automóviles Coll, a Palmer Alma Mediterránea, a Transfer Class, a Itegra, a Fundació La Caixa, a Colonya Caiza Pollença, a l'Ajuntament de Palma i a IME,  per col·laborar en aquest partit amistós i a IB3 Televisió per donar cobertura a l'encontre i fer possible que ningú es quedés sense gaudir d'aquest partit.

Tampoc ens oblidam de donar les gràcies a tot el públic per respectar els protocols establerts. 

 

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook