728 x 90Carta a tots els entrenadors i entrenadores de les Illes Balears (01/10/2020)

img

A tots els entrenadors i entrenadores de les Illes Balears,
Esteim vivint una època complicada per tots i també pel nostre estimat esport, una època clau a la història on moltes coses del nostre dia a dia estan canviant de manera molt brusca. Des de la FBIB i els clubs s'ha fet un esforç titànic per poder seguir endavant i anar adaptant-nos a una situació variant quant a normativa, i que ha evolucionat a l'inici de competicions en el pròxim mes d'octubre.

Un inici de competicions que trastocarà la planificació esportiva de molts clubs per poder complir la normativa i és aquí on els entrenadors i les entrenadores tenim un paper fonamental.

Toca ser flexibles, molt prudents, estrictes amb els protocols, solidaris entre companys del mateix club i d'altres, no som rivals som companys de camí, un mateix camí que tots volem recórrer junts. No és moment d'intentar cercar buits legals dins la normativa, sabem que teniu preguntes perquè hi ha molts supòsits diferents que s'han d'explicar però no dubteu que s'explicaran sempre seguint les directrius de la Direcció General d’Esports amb coordinació amb la Direcció General de Salut Pública.

On t'agradaria jugar? Pregunta clau per tots aquells nins i nines que estan acostumats a jugar dos partits per setmana, els hem d'escoltar, ja que el que haurien de fer esportivament potser no és tan important com poder disfrutar del teu esport amb els teus amics i amigues en aquests mesos, i serà feina de nosaltres els entrenadors i les entrenadores ajudar a tots els nins i nines a seguir desenvolupant-se.

Als companys que encara no podran disputar partits, toca ser creatiu més que mai, tenim un repte de seguir enganxant i apassionant els més petits sense partits, almenys fins Gener, pel que haurem d'esprémer al màxim la nostra creativitat als entrenaments, mentres ens preparam per aquest moment toca disfrutar del Run & Gun, una competició sense contacte pensada per el goig dels més petits i per endolçar l’espera de la competició.

En definitiva, circumstàncies especials que si ho fem bé, que segur ho farem, podrem guanyar aquesta batalla.

"El camí significa induir al poble a què tingui el mateix objectiu que els seus dirigents per a què puguin compartir la vida i la mort sense cap por al perill" Sun Tzu – L'Art de la Guerra


Martí Josep Vives,
President Comitè Entrenadors Illes Balears.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook