728 x 90El CB Andratx - Edbaser, campió del Trofeu Itegra Illes Balears (20/09/2020)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Va tornar el básquet a les pistes de les Illes Balears després de sis mesos, i ho va fer amb el Trofeu Itegra Illes Balears, disputat al Palau d’Esports d’Inca entre els dos representants de les Illes en Lliga Femenina 2, Clínica Áureo Sant Josep i CB Andratx Edbaser.

Es van veure les ganes de bàsquet tant en les grades, amb el màxim de l'aforament permès (300 persones), i en la pista, amb unes jugadores que es van mostrar guerreres des del primer moment i amb molta il·lusió per tornar a la pista. 

El primer partit de la pretemporada va mostrar detalls interessants en els dos conjunts de cara a l'imminent inici de la Lliga Regular, el pròxim 4 d'octubre.

Les d'Andratx, entrenades per José Luís Alberola i Laura Villescusa, van marcar el ritme en els primers minuts, amb un bon encert en el tir i poder en el joc interior, aconseguint marxar-se +14 |18-32| en el minut 15.

El Sant Josep, dirigit des de la banqueta per David Uribe, a poc a poc va anar millorant el tir, en part per l'encert de Gloria Jiménez, arribant a col·locar-se a menys de 10 punts durant gran part del tercer i quart període.

Finalment, l'Andratx Edbaser es va emportar el primer trofeu de la temporada, amb un resultat final de 50-63, liderat per Júlia Batalla, MVP del partit, davant un Clínica Áureo Sant Josep que només va baixar els braços en els instants finals.

Els àrbitres que participaren en aquest retorn a la pista foren Laura Reus i Josemi Reigal, acompanyats dels àrbitres de taula Susana Gallego, Albert Vallespir, Paula Fernández i Miquel Ramis.

Declaracions de la jugadora MVP, Júlia Batalla, del CB Andratx - Edbaser: 'Al principi estava un poc nerviosa però, a mesura que han anat passant els minuts, he agafat ritme i l'equip ha estat unit. Per ser el primer partit amistós, ha anat prou bé. Intentarem seguir així durant la temporada i anirem millorant algunes coses. Ens coneixem bastant algunes encara que no haguem jugat juntes sempre però, tot i així, anem fent més equip. És el meu segon any, m'han donat aquesta oportunitat i l'aprofitaré. És un orgull poder jugar a n'aquest nivell perquè fa molts d'anys que a Balears no hi ha Lliga Femenina 2. Intentarem donar al màxim'.

Des de la Federació de Bàsquet volem agraïr a Itegra per fer possible aquesta primera competició organitzada per la FBIB després de mig any.

També volem donar les gràcies a l'Ajuntament d'Inca per cedir-nos les instal·lacions i facilitar-nos la feina al màxim i assegurant que es complissin les mesures sanitàries i de seguretat; a Instituto de Fertilidad, a Hipotels, a Automóviles Coll, a Palmer Alma Mediterránea, a Transfer Class i a AON per col·laborar en aquest partit amistós i a IB3 Televisió per donar cobertura a l'encontre i fer possible que ningú es quedés sense gaudir d'aquest partit de bàsquet femení.

Tampoc ens oblidam de donar les gràcies a tot el públic per respectar els protocols establerts i recolzar, un cop més, a les jugadores, als seus equips i clubs i a l'esport femení.

Si encara no has vist el partit. CLICA AQUÍ

Galeria de fotos

Fotos:

Antonio Jiménez

FBIB

Crònica Toni Garcia

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook