728 x 90Pla de formació temporada 2020-2021 (21/07/2020)

img

Des de l’àrea de formació de la FBIB es realitzarà el proper dijous 23 de juliol una videoconferència on s’informarà sobre el pla de formació de la temporada 2020-21.

Per a la propera temporada es presenta una oferta àmplia i transversal a totes les illes. Sempre en funció de la demanda que hi hagi, s’oferiran els següents cursos:

1. Nivell 0 o Iniciació en diferents moments de la temporada a Menorca, Mallorca i Pitiüses, sempre en funció de la demanada.

2. Cicle Inicial (N1) i Cicle Final (N2) de Tècnic en Bàsquet en col·laboració amb IES Cap de Llevant a Menorca, IES Algarb a Eivissa i IES CTEIB a Mallorca.

Com a gran novetat s’oferirà de forma excepcional un curs de Nivell 2 federatiu per aquells entrenadors que tinguin el Nivell 1 federatiu i que desitgin continuar la seva formació en l'itinerari federatiu. Aquest curs s’ofereix de forma excepcional per donar sortida als entrenadors de N1 que no compleixen els requisits per poder accedir al Cicle Final de Tècnic en Bàsquet.

Per explicar cadascun del cursos i resoldre els possibles dubtes de l’alumnat es convoca una videoconferència el proper dijous dia 23 de juliol a les 19:00.

Per accedir-hi només has de clicar al següent enllaç: VIDEOCONFERÈNCIA

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook