728 x 90Assemblea General Ordinària i Extraordinària (10/07/2020)

img

La Secretaria General de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears us convoca, per indicació del President a la propera Assemblea General Ordinària que es celebrarà a HIPOTELS PLAYA DE PALMA PALACE & SPA situat a l’Avinguda Fra Joan Llabres s/n Platja de Palma. 07600, amb l’opció de que es pugui assistir també de forma telemàtica Menorca des del Pavelló Sinia Costabella i Pitiüses des de l’hotel The Ibiza Twiins, el proper dia 12 de Juliol a les 9:30 hores en primera convocatòria i a les 10:00 en segona convocatòria, amb el següent ordre del dia:

 1. CONSTITUCIÓ DE L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA.
 2. INFORME DEL
 3. PRESENTACIÓ PROGRAMA TEMPORADA 2020/2021.
  1. APROVACIÓ CALENDARI ESPORTIU
  2. TARIFES DE COMPETICIÓ
  3. LLICÈNCIES FEDERATIVES
  4. ASSEGURANÇA FEDERATIVA OBLIGATÒRIA
  5. MODIFICACIONS DEL REGLAMENT GENERAL I DE COMPETICIONS
  6. BASES DE COMPETICIÓ
 4. APROVACIÓ DE COMPTES ANUALS I DE LIQUIDACIÓ DEL PRESSUPOST DE L’EXERCICI
 5. APROVACIÓ DE PRESSUPOSTS PER L’EXERCICI 2020
 6. PRECS I PREGUNTES

I un cop finalitzada l’Assemblea General Ordinària La Secretaria General de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears us convoca, per indicació del President al mateix lloc a L’ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINARIA amb el següent ORDRE DEL DÍA:

 1. APROVACIÓ D’ACTUACIONS PREVIES I PREPARATÒRIES DEL PROCÉS ELECTORAL
  1. SISTEMA DE REPRESENTACIÓ
  2. FORMA DE REPRESENTACIÓ DE L’ORGAN DE GESTIÓ I ADMINISTRACIÓN
  3. FORMA DE PRESENTACIÓN DE CADIDATURES d. REGLAMENT, CALENDARI, CENS ELECTORAL, MODEL DE PAPERETES I SOBRES
 2. APROVACIÓ DE LA DOCUMENTACIÓ ELECTORAL
 3. CONVOCATORIA D’ELECCIONS A LA FEDERACIÓ DE BÀSQUET DE LES ILLES BALEARS

A Mallorca 

HIPOTELS PLAYA DE PALMA PALACE & SPA 

Amb més de quaranta anys d'experiència, la cadena Hipotels és una empresa familiar sinònim de qualitat i excel·lència, apostant pel valor perdurable de les coses ben fetes. Als hotels de Hipotels t'allotjaràs davant de les millors platges, per una distinció en qualitat, una acurada decoració, una excel·lent gastronomia, a més d'un equip humà que té cura amb amabilitat i professionalitat a tots els nostres clients.

La qualitat del nostre producte i la completa gamma de prestacions que oferim, acompanyades amb una òptima relació qualitat-preu, ens han fet consolidar-nos com una marca de confiança i una referència en el sector de l'hoteleria de vacances. La prioritat de la marca Hipotels està basada en aconseguir la màxima satisfacció dels clients amb el millor servei. Per aquest motiu, l'estratègia de la companyia es basa en la renovació dels seus establiments i en incorporar les últimes tendències en tots els àmbits.

Actualment, Hipotels consta de 29 establiments entre hotels i hotels apartament de tres, quatre i cinc estrelles, ubicats a Mallorca, Cadis, Lanzarote i Cancún. Un hotel per a cada estil de vida. Una opció per a cada viatger. 

Direcció: Avinguda de Fra Joan Llabrés, 20, 07600 Palma, Illes Balears (s’Arenal). 

Pàgina web: https://www.hipotels.com/hoteles/playadepalmapalace

A Pitiüses 

THE IBIZA TWIINS (SIRENIS HOTELS & RESORTS)

Sirenis Hotels & Resorts presenta aquest estiu 2020 The Eivissa Twiins, un innovador resort situat a primera línia de mar, a l'extrem occidental de la internacionalment coneguda platja d'en Bossa, amb el qual el grup hoteler eivissenc s'enorgulleix a mostrar l'essència de l'illa, compartint amb el viatger, de forma amena i original, continguts sobre la seva història, la seva increïble naturalesa i la seva rica cultura, i convidant a descobrir Eivissa recolzant-se en la tecnologia.

The Eivissa Twiins s'inaugura el 9 de juliol i és el resultat d'un procés de reflexió estratègica de Sirenis Hotels & Resorts sobre com hauria de ser la nova oferta d'un establiment turístic a l'illa d'Eivissa per oferir un producte realment singular i diferenciat, amb una identitat pròpia i arrelament en la destinació en què s'ubica, superant conceptes d'estil de vida clònics orientats generalment cap a l'exclusivitat o amb una visió corporativa de marca molt allunyada de l'autèntic esperit d'Eivissa que han marcat bona part dels reposicionaments hotelers ocorreguts a Eivissa en els últims anys.

El resultat és un hotel innovador amb un concepte arrelat a l'illa que s'adapta a les noves tendències de mercat; clients que demanden productes singulars i únics, connectats amb el destí. A través d'un gestor propi de continguts, The Eivissa Twiins ofereix als seus hostes una visió global i interactiva de l'illa per convidar-los a descobrir la riquesa de el patrimoni natural, cultural i històric d'Eivissa. 

Un resort 4* concebut per no excloure cap tipus de client al crear un espai en el qual tots puguin conviure, posant a l'abast de cada un d'ells allò que busca a Eivissa. En el cas dels més aventurers que aspiren a experimentar els racons de l'illa, es posa a la seva disposició tota la informació necessària; als quals opten per unes vacances més relaxades, estimulant el seu interès per conèixer aspectes desconeguts d'Eivissa. Amb l'ajuda de la tecnologia utilitzada de forma subtil, el nou resort de platja d'en Bossa crea ambients sorprenents i experiències genuïnes.

Direcció: Avinguda Pedro Matutes Noguera. Platja d’en Bossa, Eivissa. Illes Balears.

Pàgina web: http://www.theibizatwiins.com/

A Menorca

PAVELLÓ SINIA COSTABELLA 

Direcció: C/Albert Camus, 9, Maó, Menorca, Illes Balears.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook