728 x 90Visualització interactiva del bàsquet balear (30/06/2020)

img

Des de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB) s’ha construït un univers interactiu on aquells/es curiosos/es i amants del bàsquet que vulguin, tindran l’oportunitat d’accedir a diverses dades globals d’aquest esport. Aquesta aplicació forma part del conjunt de les noves tecnologies implantades des de la Federació des de fa uns anys.

Aquesta presentació, amb l’inici de “Punt de Sortida”, pretén mostrar la realitat del bàsquet balear des de la temporada 2017/18 fins l’actual; i, a més, ho fa des d’un punt de vista autonòmic, insular i, finalment, municipal.

El recull de dades està dividit en quatre grans blocs: els jugadors, els clubs, els tècnics i els àrbitres.

JUGADORS I TÈCNICS

1. MAPA INTERACTIU:

En el primer punt de jugadors i tècnics podreu trobar un mapa interactiu on estan tots els municipis de cada illa on es pot consultar, dins cada temporada, el nombre total de llicències federatives inscrites.

2. EVOLUCIÓ:

En el segon punt de jugadors i tècnics hi ha representats els gràfics de les llicències federatives per municipi i per delegació (Mallorca, Menorca i Pitiüses) on es pretén mostrar el progrés dels jugadors inscrits a cada municipi al llarg de les temporades.

3. COMPARATIVA:

En el tercer punt de jugadors i tècnics s’estableix un balanç global dels diferents municipis de cada delegació i temporada.

CLUBS

En el punt de club hi podreu consultar el nombre de llicències inscrites per categoria, sexe i temporada per club i delegació i la seva evolució al llarg de cada curs.

ÀRBITRES

A l’apartat d’àrbitres hi ha representats el nombre d’agents inscrits a nivell de FEB, Balear, Insular i que han realitzat la formació i la comparativa entre el número d’àrbitres, oficials de taula i el total.

Enllaç 


img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook