728 x 90Pulsar acompanya des de fa 5 anys al C.B. Puig d’en Valls a la Lliga Balear (18/05/2020)

  • img
  • img
  • img
  • img

Sergio Cardona Añon (Eivissa, 1965) va començar a jugar a bàsquet al Gent Jove d'Eivissa i, més tard, quan estudiava matemàtiques a Barcelona. A la seva tornada a Eivissa va seguir el bàsquet com a aficionat fins que, el 2012, va fer el curs d'entrenadors i es va incorporar a l'estructura del Club Bàsquet Puig d'en Valls. Fa vuit anys que acompanya al club i n’és president des de l'octubre de 2018. A més, com a Responsable de Sistemas de Sirenis Hotels & Resorts, és client de Pulsar, sponsor principal del sènior femení de l'actual Lliga Palmer Inmobiliaria.

L’empresa

El nom comercial de l’entitat és Pulsar, però el nom de la societat és Can Manya System S.L.

L’empresa és va fundar l’any 2012. I el seu nom originalment va ser Kioskos Internet S.L.

El 2012 la societat Kioskos Internet S.L. va entrar a l'accionariat executiu de Vocento (https://www.vocento.com/)

Els serveis

Actualment, només ens enfoquem al GPON (TV + Telefonia + WIFI)

Els nostres serveis van dirigits a B2B, empreses, principalment, als hotels.

L’àmbit d’actuació

Tot i que la marca Prémer és utilitzada per moltes societats del grup en l'àmbit nacional, el cas de Can Manya System S.L. només s'encarrega de la zona d'Eivissa.

Els valors

I + D i els seus recursos humans. Nosaltres li donem molta importància als treballadors del coneixement.

Web de l'empresa: www.pulsar.es

Pulsar i el bàsquet

Temporades de patrocini

L’empresa acompanya des de l’any 2015 al Club Bàsquet Puig d'en Valls. És a dir, ja fa cinc anys que ens dediquen a recolzar l’equip sènior femení que, actualment, participa a la Lliga Palmer Inmobiliaria

El patrocini

Va ser casualitat. Haver crescut a Puig d’en Valls, conèixer a l'equip en la infància i, per casualitat, em van oferir la possibilitat de patrocinar-lo. I, per suposat, ho vàrem acceptar.

El bàsquet

Vàrem escollir el bàsquet perquè ja coneixíem l’equip i alguns familiars nostres també hi havia jugat. Actualment, hi tinc una cosina qui hi està competint.

L’objectiu del patrocini

Una mica de tot, nostàlgia de la meva joventut a Puig d’en Valls i tornar d'alguna manera a l'illa tot el que m'ha donat.

Què aporta el patrocini de l'equip a l'empresa?

Donar-se a conèixer i col·laborar d'alguna manera a fomentar l'esport i ajudar a clubs seria un objectiu suficient.

La Lliga Palmer Inmobiliaria

L'opinió

Nosaltres apostem des de fa ja bastants anys per mantenir un equip sènior femení perquè ens sembla molt important. És cert que cada any ens costa més.  Som l'equip que més viatja, també som el club, juntament amb el CTEIB, que cada any ha mantingut l'equip sènior femení en la competició, però per a mi ara, el més important, és que es mantingui una Lliga amb l'actual format.

Aquesta Lliga ha anat provant diferents opcions i això, als clubs, ens ha distret. Hi va haver anys que vam començar a competir a finals de gener. L'any passat es van fer dos grups molt descompensats, enguany el format de començar a l'octubre i tots contra tots és molt millor.

Un altre gran avanç és l'acta digital, em sembla una molt bona iniciativa que ha d’arribar a totes les categories.

Portes bastants anys en el bàsquet, notes alguna diferència en la Lliga a nivell de competició o a nivell mediàtic?

Si parlem històricament, ara hi ha molta més diversitat d'esports. El bàsquet ocupa un lloc important, però, és veritat que els joves d'avui en dia tenen una oferta molt més gran que abans. Per lo tant, tot es diversifica i, per això, hem de fer que el bàsquet sigui més atractiu i dotar-lo de bones competicions, Sí que he notat un increment de publicitat i, sobretot, en xarxes socials.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook