728 x 90Toni Cardona d'Ibiza Feeling: El nostre compromís està amb les categories de formació (07/05/2020)

  • img
  • img
  • img
  • img

Toni Cardona (Sant Antoni de Portmany, 1980) va ser jugador des de la categoria infantil fins a la juvenil del desaparegut Ca Nostra de Sant Antoni, una època en la qual va aprendre els valors del bàsquet i de la feina en equip. Des de l’any 2013 és conseller delegat de l’empresa Ibiza Feeling S.L., patrocinador dels nous equips del Club Bàsquet Sant Antoni, incloent el Sènior masculí de Lliga Palmer Immobiliària.

L'origen

Ibiza Feeling és una empresa de recent, concretament del 2011, encara que els negocis que gestiona són dels més antics de Sant Antoni. El qui realment va fundar tot això va ser el meu avi Antonio Cardona Torres, més conegut com Toni Fumaral, que, en els anys 50 i 60 va passar de gestionar el forn de pa del poble per a començar negocis turístics al municipi. Va ser dels primers a apostar pel turisme a Sant Antoni i va aconseguir crear una empresa molt forta en els anys 70 i 80.

Després, als anys 90 i a principi del 2000, la família no va poder fer-se càrrec de tots els negocis, però des de principis de 2010 estem reprenent tota l'activitat i tenim molta il·lusió en millorar els nostres hotels i el nostre poble. La idea de rellançar i renovar tota la nostra planta d'hotels s'està fent a través d’Ibiza Feeling Group Hotels, d'alguna manera és el vehicle que modernitza els nostres negocis.
Els serveis

Ens dediquem a l’hostaleria en general. En aquests moments gestionem dos hotels, dos restaurants i dos blocs d'apartaments i tenim expectatives de seguir creixent. Els establiments hotelers són The Red Hotel, The Purple Hotel, The Blue Apartments i The White Apartments.

Experiències by Ibiza Feeling

Intentem que els nostres hotels tinguin personalitat i que el client sàpiga clarament a on ve. Així com The Purple és un lloc dirigit al públic LGBTQ, amb una clara aposta per la qualitat i el servei, The Red és l'autèntic hotel de ciutat, amb serveis i horaris molt més dinàmics.

La nostra pròxima aposta és la reforma dels apartaments The White: que va anirà dirigit a un públic molt més saludable i a les famílies, amb serveis de gimnàs i menús molt més pensats per a les persones que estan de vacances i volen cuidar-se. Al cap i a la fi busquem que el client tingui alguna cosa més que un llit i una bonica vista des del balcó.

Els valors

Els valors de l'empresa es basen en el treball en equip i en el compromís i esforç de les persones que formen el grup de treball. Som i volem seguir sent una empresa familiar en la qual, si cal, qualsevol pot fer qualsevol treball en un moment donat. Aquí no hi ha grans directius ni becaris que porten el cafè, tots ens anomenem pel nostre nom i encara que hi ha moments d'estrès, també tractem de portar el treball amb bon humor (encara que de vegades, costa). El nom de l'empresa no és casualitat: Ibiza Feeling intenta expressar que no tot són números, que el que ens dicta el cor i les sensacions són importants igualment.

Expectatives de futur

L'empresa té expectatives d'anar creixent però volem anar a poc a poc. Els nostres objectius a curt termini passen per acabar d'actualitzar els hotels que ara mateix gestionem i que pensem que encara tenen marge de millora. Després ens plantejarem nous reptes.
Localització de l’empresa.

Ibiza Feeling està a Sant Antoni i tots els hotels també. Vam tenir l'oportunitat de gestionar un hotel a Sant Josep, però la nostra aposta i el nostre objectiu ara mateix és molt clar i està a Sant Antoni. Volem millorar molt perquè el poble millori molt també. Gairebé tots els que treballem a l'empresa som de poble i penso que és normal que ho vulguem millorar en la mesura en què puguem.

Bàsquet i empresa

Temporades de patrocini Ibiza Feeling - C.B. Sant Antoni?

És la tercera temporada que hem participat amb el patrocini.

Patrocinar un equip de bàsquet

Fa anys vam fer un patrocini d'un vaixell de vela, ens plantegem llavors que amb aquest mateix diners podríem beneficiar més persones si participàvem en una club amb formació de joves esportistes. Com jo havia format part del bàsquet a Sant Antoni vaig decidir posar-me en contacte amb ells a veure què necessitaven.

Objectiu del patrocini

Ajudar a l'equip i que els jugadors i jugadores puguin fer esport i aprenguin a gestionar el treball en equip, que és una cosa que a la vida adulta es fa tremendament important.

Què aporta el patrocini?

A l'empresa no n’estic segur jajaja, és clar que el patrocini té un retorn, la imatge de l'empresa es veu reforçada al formar part d'una cosa tan noble com és l'esport juvenil, però la nostra gran satisfacció, el de les persones que estem treballant en això, és poder ajudar al club, encara que sigui en una petita part.

Aposta per altres esports?

De moment no, tot i que no ho descarto

Lliga Palmer Inmobiliària

Segueixes la Lliga Palmer Inmobiliària?

No tot el que m'agradaria. Estic al corrent dels resultats, tot i que no tinc moltes ocasions de veure els partits.

Quina opinió et mereix la Lliga Palmer Immobiliària?

Crec que està molt bé, és una bona oportunitat per intentar que els joves puguin arribar a tenir un futur en l'esport professional sense haver d'abandonar ca casa tan joves. Que hi hagi algun equip amb més expectatives a Eivissa fa que en les edats crítiques puguin esforçar-se de veritat en l'esport i tinguin opcions reals d'arribar a ser professionals.

L'equip està lluitant per a aconseguir l'ascens a Lliga EBA. Es planteja l'empresa seguir donant suport a l'equip, independentment de quina sigui la categoria?

Realment el nostre compromís està amb les categories de formació. És clar que ens agradaria poder ajudar al primer equip però, igual que a l'empresa, volem créixer a poc a poc. Des que vam començar amb aquesta col·laboració amb el club tenim molt clar on i com anem a ajudar, i de moment, és en les categories de formació.

Seria especialment positiu per a la imatge d’Ibiza Feeling Group Hotels patrocinar un equip que jugués una competició a nivell nacional?

Seria molt positiu per a qualsevol empresa aquest patrocini però nosaltres no ens fixem en aquests possibles beneficis, no quantifiquem el retorn publicitari ni estem expectants de resultats esportius o econòmics. Potser la nostra gran satisfacció seria que el poble de Sant Antoni tingués un primer equip en Lliga EBA amb jugadors formats en categories inferiors de club, o que alguns o molts dels jugadors de categories de formació acabessin sent professionals del bàsquet en algun club EBA o ACB. Sincerament, aquest seria el major retorn que pot rebre l'empresa amb el patrocini que fa.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook