728 x 90



Suspeses les concentracions de les seleccions balears mini d'aquest cap de setmana (11/03/2020)

img

Donades les circumstàncies que han provocat la suspensió del Campionat d’Espanya de Seleccions Minis 2020, la Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha decidit suspendre la concentració prevista per a aquest cap de setmana.

Tot i així està previst poder mantenir activitats amb el grup de treball de les Seleccions Autonòmiques Mini. En aquest sentit, i a l’espera de les ordres i recomanacions de les autoritats sanitàries competents, treballarem per reformular el calendari d’activitats.

En funció de l’evolució de la situació actual està previst poder mantenir la concentració dels propers dies 27, 28 i 29 de març i la creació de noves activitats.

Aprofitem per enviar un missatge d’ànims a tots els implicats en el Programa de Seleccions Minis, especialment a tècnics, jugadors i famílies que esperaven aquest moment amb molta il·lusió.

PROGRAMA B THE TRAVEL BRAND ROOKIE

Donada la suspensió de la Concentració de Seleccions Minis prevista per aquest cap de setmana, es suspen també les activitats programades per als grups B The Travel Brand Rookies de Categoria Infantil Masculí i Femení

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook