728 x 90La Fundació FBIB 1935 juntament amb l'Obra Social La Caixa concedeixen 14 beques (23/01/2020)

img

La Fundació FBIB1935 juntament amb l'Obra Social La Caixa han atorgat un total de 14 beques destinades a costejar les despeses esportives de jugadors, entrenadors i àrbitres de Bàsquet de les Illes Balears. Del total, onze han estat donades a famílies, dues a àrbitres i una a un entrenador. Les beques s'han ingressat directament al club on estan inscrits els jugadors i jugadores. 

El cost global d’aquestes dues subvencions ascendeix a 3.500 euros i s'han lliurat en col·laboració amb l'Obra Social de La Caixa. 

La concessió d'ajudes econòmiques a famílies o tutors d'esportistes, entrenadors i àrbitres s’han donat a aquells o aquelles que ho han sol·licitat i han complit amb els requisits que es demanaven. Enllaç a la notícia.

Amb l'objectiu d'oferir recursos als participants de qualsevol activitat federada de pagament, la FBIB a través de la Fundació FEBIB 1935 va obrir aquesta convocatòria a famílies i tutors de jugadors/es entre les categories premini i cadet.

La finalitat d’aquestes ajudes són facilitar l’accés a la pràctica del Bàsquet i de l’activitat física, a més d’afavorir la inclusió de tots els infants i joves en el món d’aquest esport, així com hàbits d’higiene i valors intrínsecs de l’esport, i impulsar el sentiment de pertinença a una localitat, unida al/s club/s ubicats més a proper.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook