728 x 90Entrevista a Sergi Huguet, jugador de B the travel brand a EBA #KDTINF2020 (07/01/2020)

img

Sergi Huguet és jugador del B the travel brand a la lliga EBA, entrena amb el primer equip balear de LEB OR, B the travel brand Mallorca Palma, i és el germà del jugador infantil seleccionat, Álex Huguet.                                                   

El jugador de EBA conta que ha tingut la sort de jugar aquest campionat quatre anys: "Ha estat una de les millors experiències que he viscut, ara tinc la sort de veure al meu germà jugar-hi. He vingut a veure’l, no em volia perdre de cap manera aquesta experiència que guanyes a n’aquest Campionat, no només jugant els dies de la concentració, sinó abans i després i els companys que guanyes". 

Sobre el seu pas pel Campionat Huguet recorda moltes coses però "no només el que feiem dins la pista, sinó també a fora, a l’hotel, als entrenaments, tots els amics que fas, jugar contra grans seleccions com Catalunya o Madrid i enfrontar-te a jugadors que estan en aquests moments a ACB. Aquestes experiències són les que record". 

Sergi actualment forma part del conjunt B the travel brand a la lliga EBA. "És una lliga molt complicada i aquest projecte de B the travel Brand al principi ens va costar una mica dur-lo endavant, però a poc a poc anem traient els fruits de la feina. Hem acabat la primera volta complint l’objectiu de mantenir la categoria. Després de Nadal tornarem a la competició. Esperam aconseguir alguna victòria més i acabar bé la temporada", afirma el jugador mallorquí. 

Ampliant recorregut: "També hem concentr amb B the travel Brand Freshman i són més experiències com la del Campionat. Estic encantat de formar-hi part. Esperem poder viure noves experiències com les del Trofeu Hotels Viva, en el que varem vèncer a les seleccions U17 d'Espanya i Rússia". 

El de Balears, a més, ha tingut l'oportunitat de participar a alguns dels entrenaments del primer equip balear de LEB OR. "He entrenat un parell de dies amb els jugadors i és una passada. Veure com entrena un equip professional i veure tota la feina que fan per aconseguir el somni de pujar a ACB és una experiència que no oblidaré mai", conta Sergi amb un somriure a la cara.

Sergi Huguet té molta projecció de futur, però prefereix no donar passes de més: "Jo penso en objectius a curt termini. Ara vull fer bona feina amb l’EBA i primer necessitam complir els objectius que tenim. Després el que vengui per davant, benvingut sigui". 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook