728 x 90Quart dia al Campionat d'Espanya #KDTINF2020 (06/01/2020)

  • img
  • img

Quart dia al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques


Cadet Masculí // Balears – Astúries. 61 - 70

Miquel Arque. Entrenador.

Ha estat un partit de tu a tu contra un equip físicament molt bo. Sobre els primers quarts hem estat molt contents. Ens han fallat una mica els tirs exteriors i els tirs lliures. Tot i així molt bona intensitat i actitud en defensa. Al final, el partit s’ha decantat pels rebots ofensius de per la part del rival, pel seu millor físic i perquè no hem estat gaire encertats a cistella. Una llàstima, però hem competit contra un equip bastant dur. Estem contents.

Cadet Femení // Balears – Galícia. 58 – 55

Verónica Ávila. Entrenadora

Partit molt igualat de principi a fi on els dos equips han tret la seva força i al final ha guanyat el que menys errors ha tingut. La diferència del segon quart (14-5) ens ha donat un matalàs bastant assequible per acabar el partit guanyant de 3 punts de diferència. Victòria merescuda i lluitada per a unes noies que acaben cicle de la millor manera possible, amb una victòria.

Infantil Masculí // Balears – Canàries. 71 – 61

Jordi Anglada. Entrenador.

Meravellós final de Campionat i, en el cas meu, immillorable acomiadament del càrrec de seleccionador balear.
Pel que fa al partit, hem sortit molt intensos en defensa i això ens ha donat una avantatge de 15 punts que hem pogut anar mantenint i gestionat durant tot el partit per acabar guanyant i aconseguint la cinquena plaça en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques.
Una gran fita per aquesta generació. Destacar també el gran suport del grup de mares i pares

Infantil Femení // Balears - Andalusia. 67 - 54

Indiana Mas. Entrenadora.

Un darrer partit en el que tot i que no ens ha arribat la victòria desitjada hem competit des del primer minut davant un rival molt dur i físicament més potent que nosaltres.
Hem començat la primera part amb una defensa forta i un atac carregat d'encerts, on hem aconseguit minvar les pèrdues de pilota que tant mal ens han fet els altres partits. Tot això ens ha fet arribar a la mitja part amb una aventantge de 3 punts.

Només iniciada la segona part, Andalucía ens ha superat el marcador amb diversos triples. Això ens ha fet baixar la guàrdia, minvar l'encert cap cistella i permetre alguns tirs més alliberats. Moment en què Andalusia ha aprofitat per fer-nos un parcial que no hem pogut remuntar.

Estem molt contentes de l'actitud i la intensitat de l'equip que ha competit al màxim tot el partit.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook