728 x 90Segon dia al Campionat d'Espanya #KDTINF2020 (05/01/2020)

  • img
  • img

Segon dia de Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques


Infantil Femení

Balears – Galicia (59 – 66)

Indiana Mas. Entrenadora

Hem començat l’encontre contra Galicia perdent moltes pilotes perdudes i ens ha passat factura al final. Amb una diferència de 18 punts hem començat la segona part, però hem aconseguit remuntar el partit després de millorar la defensa. Hem pogut reduir les pèrdues i hem aconseguir passar davant el marcador. Dos minuts abans d’acabar ens han ficat dues cistelles i ens han guanyat el partit.
Estem contestes de la seva actitud i la seva agressivitat. Ens han agradat molt les jugadores tant dins la pista com fora. Però si volem guanyar hem de reduir les pilotes perdudes, les errades no forçades i sobretot tenir més encert.

Infantil Masculí

Balears – Cantabria (78-39)

Jordi Anglada. Entrenador

La victòria contra Cantabria ena assegurava mantenir la categoria i poder somiar en les semifinals. Per aquest motiu, hem sortit molt concentrats a pista i en el primer quart ja havíem romput el marcador a favor nostre. Molt bona feina de tots els jugadors. Ara toca descansar i preparar el partit de demà contra Madrid, un dels equips més forts del Campionat.

Cadet Masculí

Balears - Extremadura (71-64)

Álex Requeni. Entrenador.

Hem començat molt nerviosos i Extremadura ha aprofitat traient un avantatge considerable de 15 punts. Minuts revulsius de la segona part ens ha permès empatar al descans.
En el segon temps hem tornat a començar amb una desavantatge de 12 punts i els nirvis semblava que ens anaven a jugar una mala passada, però ens hem tornat a ficar dins el partit a força de defensa dura i jugar ràpid. Gran victòria de l’equip. Els jugadors han sabut reaccionar en els moments més difícils.

Cadet Femení

Castella i Lleó – Balears (69-61)

Verónica Ávila. Entrenadora

Castella i Lleó, un partit que s'ha començat guanyant, però després els nervis i la intensitat defensiva han baixat una mica i els locals s'han crescut a la pista, també les 33 pèrdues de pilota han passat factura.

Balears – Andalusia (51-55)

Verónica Ávila. Entrenadora

Partit igualat fins al final amb Andalusia. Defensa molt intensa i partit molt seriós de les cadets femenines. Al final dos errors defensius han decidit el partit i Andalusia ens ha guanyat de 4 punts.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook