728 x 90Primer dia al Campionat d'Espanya #KDTINF2020 (03/01/2020)

img

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques posa fi al seu primer dia.
El combinat Balear Infantil Masculí ha guanyat contra Aragó. També han aconseguit la victòria els dos combinats cadets. El Masculí ha guanyat contra Ceuta i el Femení contra Extremadura. La competició ha començat amb molt de nivell i contra els millors equips del Campionat.

Informació dels partits: http://baloncestoenvivo.feb.es/


Infantil Femení // Balears - Catalunya

El combinat balear Infantil Femení ha disputat el seu primer partit contra Catalunya, un dels grans rivals del Campionat que l’any passat va lluitar a la final per l’or. L’encontre ha acabat a favor de les catalanes per 49 a 80 que des del minut u ho han posat molt complicat a la pista. Tot i les dificultats que s’han trobat, les jugadores no han perdut el ritme en tot el joc i han anat de menys a més.

Resultats dels quarts:
1Q 6-14
2Q 23 – 39
3 Q 31 – 60
4Q 49 – 80

Indiana Mas. Entrenadora.

Catalunya és un equip rival molt fort i han marcat el partit des del principi amb un ritme molt alt. Les balears han sortit amb molta actitud i han sabut mantenir el ritme. Una de les dificultats que ens hem trobat han estat els tir de 3 de les catalanes que ens han fet molt de mal al marcador i han aconseguit rompre el partit.
Nosaltres hem de millorar amb la defensa i tancar rebots. A la primera part han estat bé les jugadores i a la segona part han intentat més el contraatac i això és positiu.
Aquestes jugadores sempre havien competit a Mini a preferent i el canvi ha estat gran però s’han sabut defensar molt bé. Hem fallat molt i no hem estat encertades però hem estat al ritme de partit. Aquest partit ens ha servit per veure allà on no podem fallar. Madrid també és una Comunitat molt potent.

Infantil Femení // Madrid – Balears

El segon partit que han disputat aquesta tarda ha estat contra Madrid. El conjunt femení de la capital defensa el títol que es va assignar al 2019, juntament amb el combinat Cadet Masculí, i no ho ha posat gens fàcil a les balears. El tercer partit serà contra Galicia a la 13:30.

Resultats dels quarts:
1Q 19 – 7
2Q 35 – 15
3Q 47 – 30
4Q 58 – 44

Indiana Mas. Entrenadora.

La primera meitat del partit ha estat molt complicat. Hem començat amb ritme baix i ens ha romput el partit des del principi. No estàvem fluides amb l’atac i la defensa. Ens han tret una avantatge que ha estat insuperable. A la segona part, l’actitud i la intensitat de les jugadores ha estat més positiva, però les errades que hem fet als dos primers quarts ens han jugat una mala passada. Les sensacions han estat negatives, però els errors ens han de servir sempre per a millor.
Ara ja esteim centrades en el proper partit contra Galicia. Demà esperem veure a la selecció que ha jugat aquesta segona part i cercarem més el joc en equip i millorar l’atac i la defensa. Sabíem que Madrid era un equip molt complicat amb una defensa de pressió molt forta i amb molt de contacte.

Infantil Masculí // Balears - Catalunya

El primer partit dels Infantils Masculins també ha estat contra Catalunya. Els balears han començat l’encontre amb ganes i han disputat un primer quart molt igualat. Han seguit el ritme dels seus rivals aconseguint l’empat a vuit. Finalment, no han pogut aconseguir la primera victòria del dia.

Resultats dels quarts:
1Q 12 – 19
2Q 25 – 41
3Q 37 – 61
4Q 41 – 83

Jordi Anglada. Entrenador.

En el partit contra Catalunya hem acabat amb sensacions agredolces. Dolces perquè hem competit contra una autonomia amb moltes més llicències que nosaltres i agres, perquè la diferència en el marcador ha estat més per pèrdues nostres sense que ho provoqués l’equip contrari que no per bon joc de Catalunya. Sortim contents, hem competit i ho hem donat tot. Però la falta de competició que tenim a les Illes Balears ens ha perjudicat bastant al final del partit.

Infantil Masculí // Aragó - Balears

Victòria en el segon partit que han disputat els Infantils Masculins. Ha estat contra Aragó amb un resultat positiu de 51 a 78. Els Balears han començat amb desavantatge i perdent el primer quart, però han sabut remuntar i s’han fet amb el partit. El proper encontre serà dia 4 a les 19:30 contra Cantabria.

Resultats dels quarts:
1Q 23 – 20
2Q 30 – 39
3Q 35 - 62
4Q 51 - 78

Jordi Anglada. Entrenador.

Després d'un inici de partit fluix on Aragó en ha arribat a agafar deu punts d’avantatge, l'equip s'ha sabut refer i hem aconseguit, no només remuntar la desavantatge, sinó que hem arribat al descans amb nou punts per davant.
Després d’un gran tercer quart, sobretot en defensa, ens ha dut a ampliar el marcador que ens ha permès poder jugar un darrer quart més relaxats.
En definitiva, molt bon partit que ens apropa a l’objectiu de poder aconseguir fer tercer de grup i evitar els creuaments per salvar la categoria.

Cadet Femení // Balears - Extremadura

El primer partit l’han disputat contra Extremadura i s’han fet còmodament amb el triomf. El pròxims partits seran dia 4 contra Castella i Lleó a les 11:30 i contra Andalusia a les 19:30.

Resultats dels quarts:
1Q 18 – 14
2Q 42 – 28
3Q 63 – 34
4Q 86 – 40

Verónica Ávila. Entrenadora.

Les jugadores han sortit molt concentrades a la pista tot i els nirvis de jugar el primer partit. Molta intensitat defensiva. Han sabut defensar els bloquejos. Han guanyat tots els parcials. El primer ha estat el més igualat. Ha estat en el tercer on han marcat la gran diferència.

Cadet Masculí // Ceuta – Balears

Primer partit contra Ceuta. Els nirvis han jugat una mala passada al conjunt balear a l’inici del partit. A poc a poc han recuperat la concentració i han acabat amb una diferència de més de 50 punts. Els balears han començat amb magnificència el Campionat.

Resultats dels quarts:
1Q 18 – 15
2Q 29 – 43
3Q 39 – 78
4Q 58 – 114

Álex Requeni. Entrenador.

Hem sortit al primer quart ansiosos per resoldre el partit com més aviat millor i els nervis ens han pogut perdent el primer quart. A poc a poc hem trobat el nostre joc tot i el poc encert exterior que no ens deixava agafar avantatge en el marcador.
A la segona part hem sortit concentrats des de l’inici i entre la bona defensa i la millora del percentatge de tirs de tres, ens ha permès agafar avantatge i acabar el partit amb bones sensacions.

Les seleccions balears han aportat el seu granet d’arena al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques portant els Cordons Daurats Solidaris per a la lluita contra la leucèmia Infantil gràcies a la Fundació FEBIB 1935 i a Maniacs Café.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook