728 x 90B the travel brand Freshman es proclama campió del Trofeu Hotels Viva (09/12/2019)

  • img
  • img
  • img

El Trofeu Hotels Viva disputat en el Palau Municipal d’Esports d’Inca aquests dies ha arribat al seu final després d’un cap de setmana intens de bàsquet i on el combinat balear B the travel Brand Freshman s’ha proclamat campió d’aquesta competició.

El primer partit va enfrontar a la selecció espanyola i al combinat B the travel brand Freshman. Els balears varen ser molt superiors al conjunt local durant tot el partit aconseguint el resultat final de 74 a 85. Resultats: 1Q(17-22), 2Q (36-48), 3Q (56-66) i 4Q (74-85).

L’entrenador del combinat B the travel brand Freshman, Martí Vives, va assegurar que estaven molt contents perquè “els jugadors varen competir molt bé i varen anar assimilat tots els conceptes que s’havien preparat en el primer entrenament. En aquest partit vàrem recuperar tota la feina que es fa als entrenaments de les seleccions. La majoria de jugadors varen aconseguir treure opcions importants per a ells i la veritat és que no vàrem veure moltes debilitats. Saberen competir molt bé i solucionar tots els problemes”.

El segon encontre el varen disputar la selecció russa i el combinat B the travel brand Freshman. Amb una diferència de 20 punts, els balears es varen fer amb el partit. Resultats: 1Q (6-12), 2Q (25-34), 3Q (35-51) i 4Q (50-70).

Martí Vives comentà: “Va ser un somni. 40 minuts espectaculars. Vàrem deixar a la selecció russa amb 50 punts. Això és mèrit nostre, mèrit dels jugadors i dels clubs que fan una feina extraordinària. Aquí a Mallorca també podem millorar i podem seguir endavant. Va ser una victòria més que merescuda. Rússia va tenir els primers minuts amb el marcador 6-0 i nosaltres estàvem espantats, però els jugadors varen reaccionar tots sols i van girar el marcador 6-12. És una passada ser campió d’aquest Trofeu. Els jugadors recordaran aquests dos partits contra Espanya i Rússia”.

El tercer encontre el varen jugar les dues seleccions: Espanya – Rússia. Rússia es va fer amb el primer quart, però després l’espanyola va remuntar el partit amb una diferència final de 16 punts. Resultats: 1Q (14-19), 2Q (36-31), 3Q (61-50) i 4Q (78-62).

Les dues seleccions varen rebre un trofeu en agraïment a la seva participació al Trofeu Hotels Viva. La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Inca, Maria Antònia Pons va fer l’entrega del trofeu a la selecció russa, mentre que el director comercial de Hotels Viva, Guillem Mercadal entregà el trofeu a l’espanyola. El conseller de Turisme i esports Andreu Serra i el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears (FBIB), Juanjo Talens feren l’entrega d’unes ensaïmades als dos conjunts.

El gerent de l’Instituto de Fertilidad Laci Musa donà el trofeu al 5 ideal. Selecció russa: Yaroslav Niagu; Selecció espanyola: Alejandro López y Hugo López i del Combinat B the travel brand Freshman: Pep Mansilla i Sergi Huguet.

El gerent de la Fundació de l’Esport Balear, Toni Muñoz va fer entrega del trofeu al Millor Jugador de les Illes Balears. El jugador destacat fou Pep Mansilla.

El trofeu al MVP el donà el director general de Palmer Inmobiliaria, Vicenç Palmer. El rebé Sergi Huguet del combinat balear.

El Trofeu Hotels Viva que dóna el president Juanjo Talens fou per a B the travel brand Freshman després d’haver guanyat els dos partits contra les dues seleccions.

Des de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears agraïm a les dues seleccions la seva participació i col·laboració en aquest torneig. A Hotels Viva per ser la imatge oficial de la competició i donar-li nom. Però tampoc hagués estat possible sense la col·laboració de Palmer Inmobiliaria, Instituto de Fertilidad, B the travel brand, Ford Inca, Font Vella, el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca, IB3 televisió per fer la retransmissió en streaming dels tres partits i, sobretot, a l’Ajuntament d’Inca per haver cedit les instal·lacions durant tota la setmana. 

Enllaç a la galeria de fotos del Trofeu Hotels Viva.

 

Foto:FEB https://www.flickr.com/photos/febgaleriaphotos/albums/72157712115644602/with/49187639488/

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook