728 x 90B the travel brand Freshman guanya el primer partit del Trofeu Hotels Viva (06/12/2019)

  • img
  • img
  • img

B the travel brand Freshman guanya el primer partit del Trofeu Hotels Viva
El combinat balear es fa amb la victòria contra la selecció espanyola U17 (74-85)

El combinat B the travel brand Freshman derrota a la selecció espanyola (74 – 85) en el primer partit del Trofeu Hotels Viva disputat en el Palau Municipal d’Esports d’Inca. El partit ha estat arbitrat per Susana Gallego i Sara Godoy.

L’entrenador del combinat B the travel brand Freshman, Martí Vives, comenta l’encontre: “Estem molt contents, perquè els jugadors han competit molt bé i han assimilat tots els conceptes que s’havien preparat. En aquest partit em recuperat tota la feina que es fa als entrenaments de les seleccions. La majoria de jugadors han aconseguit treure opcions importants per ells i la veritat és que no hem vist moltes debilitats. Hem competit molt bé i han sabut solucionar tots els problemes”.

Respecte a la selecció espanyola Vives interpreta: “No són jugadors que varen quedar campions d’Europa però són físics molt importants. Per a nosaltres és fantàstic poder jugador contra un equip com aquest. Dani Miret, entrenador de la selecció espanyola, haurà tret moltes conclusions negatives però encara els hi queda un altre partit contra Rússia”.

L’entrenador assistent de la selecció espanyola, Dani García ha parlat del partit: “L’idea era provar els jugadors i veure com anava. El tema tàctic no està automatitzat.

L’objectiu d’aquesta concentració es veure als jugadors i veure quins poden entrar a la selecció. Han estat bé i han estat capaços de remuntar casi 20 punts. La idea era competir. Esperem que algun d’aquests jugador entre dins l’equip de la selecció. El combinat balear ha competit molt bé. Quan els hem apretant, han continuat lluitant”.

El combinat balear s’entrenarà aquest dissabte dia 7 de desembre de 19 de les 10:00 a les 12:00 a Pollença. A les 19:00 s’enfrontarà a la selecció russa.

Martí Vives comenta que s’espera de la selecció russa: “M’esperava físics molt més importants. No coneixem a cap jugador. Ens hem de preocupar de nosaltres mateixos. Hem de fer les coses bé i estirem contents”.

Aquest torneig internacional és patrocinat per Hotels Viva.Acta partit Espanya - B the travel brand Freshman [49 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook