728 x 90Aquests seran els jugadors i jugadores que representaran les seleccions Cadets i Infantils balears al Campionat d'Espanya (08/11/2019)

img

Els cos tècnics de cada una de les seleccions Infantil i Cadet han definit ja la llista definitiva dels combinats que participaran del 3 al 7 de gener a Huelva al Campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques.

Després de diferents concentracions ha arribat el moment de definir el grup que es tornarà a concentrar pròximament per seguir treballant en la preparació del Campionat. És una llista formada per 12 jugadors/es més tres reserves que també participaran a la pròxima concentració.

Aprofitam l’ocasió per donar l’enhorabona a cada un dels jugadors que han assistit a les diferents concentracions i donar el millor de cada un d’ells. També es vol donar l’enhorabona als clubs per la tasca de formació de jugadores i jugadors, així com a les seves famílies. 

Esperam que aquestes convocatòries, ja sigui per formar part del combinat o com a reserves esdevinguin, en qualsevol cas, una experiència positiva, formativa i un estímul per seguir millorant.

Durant els pròxims dies vos anirem informant de les dates i lloc de la següent trobada.

Aquí teniu les llistes

Convocatòria Infantil Femení 

Convocatòria Infantil Masculí 

Convocatòria Cadet Femení 

Convocatòria Cadet Masculí

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook