728 x 90Nou tràmit telemàtic trasllats interilles (22/10/2019)

img

Des d'avui fins al 31 de desembre de 2019, els clubs i federacions podran fer la presentació de les sol·licituds dels desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma tant als registres oficials com s'ha fet fins ara, com mitjançant el tràmit telemàtic què la Direcció General d'Esports ha creat a l'efecte de simplificar el procediment. 

Aquest tràmit substituirà progressivament la presentació de les sol·licituds de desplaçament interilles als registres, de manera que a  partir de l'1 de gener de 2020, nomes s'admetrà la seva presentació mitjançant el tràmit telemàtic.

Heu de tenir en compte que per poder tramitar la sol·licitud mitjançant el nou tràmit, es necessari que els clubs i federacions disposin d'un certificat digital.

Per tant, us demanam que faceu arribar aquesta informació als clubs de la vostra federació, per tal que pugin començar a fer ús del tràmit digital.

Els enllaços per poder-hi accedir, són els següents:

Tràmit català: https://www.caib.es/seucaib/ca/200/persones/tramites/tramite/3663987

Tràmit castellà: http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=3520567&coduo=195&lang=es

L'accés per fer la presentació telemàtica la podreu trobar a l'apartat Presentació del tràmit de sol·licitud de la subvenció per trasllats interilles.

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook