728 x 90Crònica concentració preseleccions Infantil i Cadet (14/10/2019)

  • img
  • img

La concentració de preseleccions balears Infantil i Cadet s’ha dut a terme aquest cap de setmana del dissabte 12 i el diumenge 13 d’octubre.

Les concentracions s’han fet a Santanyí, Porreres i Santa Mónica i han consistit amb tres sessions d’entrenaments a porta tanca i un partit per a cada combinat obert a tothom.

Els jugadors de Menorca i les Pitiüses que han estat convocats han quedat allotjats a cases de companys i companyes de Mallorca durant el cap de setmana.

Indiana Mas: “Queda encara molt per continuar treballant però el camí està sent molt profitós per a totes”

La seleccionadora de l’Infantil Femení Indiana Mas ha explicat que ha estat una “concentració profitosa on hem continuat amb el treball de conceptes d'atac i també hem pogut desenvolupar ja de forma més detallada alguns conceptes tàctics defensius”.

Ha assegurat que als entrenaments “les jugadores s'han mostrat concentrades i amb ganes per arribar a la intensitat que es demana des de les entrenadores”.

“Al diumenge hem jugat un partit contra La Salle on hem vist tots els aspectes que haurem de millorar la propera concentració. A més, hem pogut veure a la pista la intensitat defensiva que volem i la voluntat per creure en allò que feim com a grup, fet que ens ha fet acabar amb el marcador a favor”, comenta la seleccionadora.

Jordi Anglada: “Cal destacar el compromís dels jugadors i la seva entrega en totes les sessions i en el partit”

El seleccionador de l’Infantil Masculí Jordi Anglada ha indicat que la jornada “ha anat molt bé. Hem pogut comptar amb tots els jugadors excepte amb Miquel Llompart que no ha pogut venir perquè el seu club tenia un partit important”.

Anglada afirma que han pogut “seguir la planificació prevista per a la preparació de l'equip pel campionat d'Espanya”.

Aquest diumenge han disputat el partit contra el cadet del Santa Mónica. “El resultat final ha estat 67-66 a favor nostre. Un partit molt intens i que ens ha servit molt per a poder avaluar on esteim i quines coses hem de millorar”.

Xavi Sastre: “Els nois estan demostrant que tots volen estar entre els 12 escollits”

Xavi Sastre, el seleccionador del Cadet Masculí ha contat que pel que fa als entrenaments “han estat molt bons en general, amb molta intensitat i concentració”.

“Del partit contra els júniors del CIDE (donar les gràcies per la seva col·laboració), estem molt contents per la intensitat defensiva i per assimilar cada dia més els conceptes i objectius ofensius”, exposa Sastre.

“Els nois estan demostrant que tots volen estar entre els 12 escollits i la veritat és que ens estan posant molt difícil l’elecció”, ha destacat el seleccionador.

As García: “Encara hi ha molts d’aspectes que estan pendents de treballar en les pròximes sessions”

La seleccionadora del Cadet Femení As García ha explicat que als entrenaments “han continuat amb el treball que ja portàvem fent des de l’estiu. Hem continuat treballant els conceptes perquè les jugadores ho aprenguin bé”.

Al diumenge “hem jugat un partit contra La Salle júnior on hem vist algunes coses en què hem estat treballant, sobretot el contra atac”, ha comentat As.

Des de la Federació agraïm la feina a tots els seleccionadors i al cos tècnic pel seu treball i compromís. A més, donam les gràcies a Xavi López, Llorenç Mestre i Xavi Sastre per cedir-nos les seves instal·lacions (Santanyí, Porreres i Santa Mónica) i fer-ho més fàcit tot. També a Fisioplanet, que participa amb dos dels seus fisioterapeutes perquè realitzin diferents tasques que han estat programades a les necessitats i característiques diagnosticades. Finalment, agraïm a Manolo de "Food truck Call Vermell" i Coloma de "Menjam de tot" per cuidar a cada jugador i jugadora amb l'alimentació, a més de deixar-los gaudir d'un menjar exquisit.

 

Galeria de fotos

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook