728 x 90Dakota Alcúdia, Sant Josep Obrer, CB Colonya Pollença i Ciutat d’Inca, campions de la Supercopa AON (23/09/2019)

img

Dakota Alcúdia i Sant Josep Obrer s’han proclamat campions de la Supercopa AON Mini 2019 tant a la categoria femenina com masculina. 

CB Colonya Pollença i Ciutat d’Inca han estat els guanyadors de la Supercopa AON Infantil 2019 de les seves respectives categories.   

A les quatre finals disputades a Llucmajor el 21 i 22 de setembre es va veure molt de ritme, treball i ganes. Quatre finals que es varen poder seguir en directe a través del canal de Youtube de la FBIB gràcies a les retransmissions de Fibwi i que podeu tornar a veure en els següents enllaços.

Aquí podeu veure la final de la Supercopa AON Mini Femení

Aquí podeu veure la final de la Supercopa AON Mini Masculí

Aquí podeu veure la final de la Supercopa AON Infantil Femení

Aquí podeu veure la final de la Supercopa AON Infantil Masculí

A la categoria MINI Femení es van disputar dues semifinals. Per una part Dakota Alcúdia i CB Andratx i per l’altre Sa Bodega i CB Jovent d’Alaior.

Resultats de les semifinals

Dakota Alcúdia 80 - 58 CB Andratx

Sa Bodega 30 - 80 CB Jovent d’Alaior 

El dos equips guanyadors d’aquests partits van disputar la final i va ser Dakota Alcúdia qui es va proclamar campiona de la Supercopa AON Mini Femení després de guanyar al CB Jovent d’Alaior per 88 a 66. La disputa pel tercer i quart lloca va ser entre el CB Andratx i Sa Bodega. El conjunt andritxol va vèncer per un destacat 102 a 59 als eivissencs i es varen penjar la medalla de bronze, mentre que Sa Bodega va finalitzar quart.

Al quadre masculí, els primers contrincants van ser Sant Josep Obrer i CBJ Llucmajor i els segons varen ser Sa Real i CB Boscos.

Resultats de les semifinals

Sant Josep Obrer  53 - 2 CBJ Llucmajor

Sa Real 93 - 59 CB Boscos 

A la final es van enfrontar Sant Josep Obrer i Sa Real i el guanyador de la Supercopa AON  Mini Masculí va ser el Sant Josep Obrer després d’imposar-se a Sa Real per 94 a 44. La medalla de bronze va ser per el CB Boscos després de guanyar per 68 a 17 a l’equip llucmajorer. El quart lloc va ser per el CBJ Llucmajor.

A la categoria Infantil, també es van disputar quatre semifinals i dues finals. Els primers enfrontaments varen ser:

Al grup femení. Ciutat d’Inca i Dakota Alcúdia es varen trobar a les semifinals. Els inquers varen ser superiors al rival amb un destacat 69 a 19. A l’altre quadre, CE Can Cantó va caure davant el CD Alcázar per 34 a 68. A la final el Ciutat d’Inca va guanyar per 71 a 38 al CD Alcázar i es va proclamar campiona de la Supercopa AON Infantil Femení. El CD Alcázar és subcampió i en la disputa pel tercer i quart lloc, el Dakota Alcúdia va guanyar a Can Cantó, que va finalitzar en el quart lloc. 

I al quadre masculí, les semifinals varen enfrontar per una part al Sant Francesc Llops que va perdre per 13 a 63 davant el CB Colonya Pollença i La Salle Mahón es va imposar per un 76 a 61 al PDV A. La final va desafiar al CB Colonya Pollença i al CB La Salle Mahón donant el campionat de la Supercopa AON Infantil Masculí al conjunt mallorquí després de guanyar per 88 a 54 als menorquins. El bronze, en aquest cas, va ser pel PDV A després de superar al Sant Francesc Llops per 68 a 53.

Cal felicitar a tots els equips per la seva participació en aquest campionat i pel seu esforç, treball i ganes que hi han posat. També a tots els els voluntaris, tècnics, àrbitres i a tots els clubs que heu fet possible aquest cap de setmana ple de bàsquet

Aquí teniu l'enllaç a la galeria de fotos del cap de setmana

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook