728 x 90Aterra la III Supercopa AON Mini – Infantil (17/09/2019)

img

Un total de 16 equips disputaran la Supercopa AON Mini i La Supercopa Infantil aquest dissabte 21 i diumenge 22 de setembre a Llucmajor. Tal com es va fer l’any passat, les quatre finals de les quatre categories (IFF, IFM, MF i MM) es podran seguir en directe al canal de YouTube de la FBIB amb la retransmissió que realitzarà FIBWI.

Els equips que jugaran primer les semifinals de la categoria Mini Femení seran el Dakota Alcúdia i el CB Andratx el dissabte a les 9:45. La segona semifinal enfrontarà a Sa Bodega i al CB Jovent d’Alaior el mateix dia a les 11:45. El dos guanyadors d’aquests partits disputaran la final a les 16:30. A la mateixa hora també es jugarà el partir per conèixer el tercer i quart classificat de la categoria.

Aquí podeu veure la final de la Supercopa AON Mini Femení

Al quadre masculí, els primers contrincants seran Sant Josep Obrer i CBJ Llucmajor que jugaran el dissabte a les 9:45. A les 11:45 Sa Real i CB Boscos disputaran la segona semifinal. El partit pel tercer i quart lloc serà a les 18:00 i la final també es disputarà a la mateixa hora.

Aquí podeu veure la final de la Supercopa AON Mini Masculí

El diumenge tendrà lloc la Supercopa AON Infantil. En el quadre femení, a les 9:30h Ciutat d’Inca i Dakota Alcúdia jugaran el primer partit. Mentrestant, a les 11:30, el CE Can Cantó i el CD Alcázar s’enfrontaran en el segon torn. El partit pel tercer i quart lloc serà a les 18:00 i també a les 18:00 es disputarà la final entre els guanyadors de les semifinals.

Aquí podeu veure la final de la Supercopa AON Infantil Femení

A la categoria Infantil Masculí s’enfrontaran Sant Francesc Llops i CB Colonya Pollença a les 9:30 i PDV A i CV La Salle Mahón a les 11:30. La final i la disputa pel tercer i quart lloc seran a les 16:30 del diumenge.

Aquí podeu veure la final de la Supercopa AON Infantil Masculí

Póster Super Copa AON Mini Femení Mallorca [217 KB] [Descarregar]


Póster Super Copa AON Mini Masculí Mallorca [218 KB] [Descarregar]


Póster Super Copa AON Infantil Masculí Mallorca [220 KB] [Descarregar]


Póster Super Copa AON Infantil Femení Mallorca [218 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook