728 x 90B The Travel Brand Mallorca Palma i Flanigan Calvià, guanyadors del Trofeu Itegra Illes Balears (08/09/2019)

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

B The Travel Brand Mallorca Palma (LEB) i Flanigan Calvià (EBA) s'han proclamat campions del Trofeu Itegra Illes Balears. El Palau Municipal d'Esports de Son Moix ha acollit aquest trofeu que ha servit per a donar el sus a la temporada oferint dos partits amb els màxims representants del nostre esport a les competicions FEB. El primer partit el varen disputar el dos equips d'EBA, Flanigan Calvià i Palma Air Europa i el segon, va ser el que va enfrontar a B The Travel Brand Mallorca Palma i Hestia Menorca. Davant de quasi 800 persones, els quatre equips varen oferir un gran espectacle. 

Al partit entre els dos equips LEB, B The Travel Brand Mallorca Palma (Leb OR) i Hestia Menorca (Leb Plata), els mallorquins varen sortir molt encertats en atac i amb una bona feina defensiva que els va permetre acabar el primer quart 27-11. Tot i aquesta diferència, els menorquins varen pujar el nivell defensiu i la intensistat i es varen dur els dos següents parcials retallant diferències fins arribar a un 47-43 amb un parcial de 0-8 al tercer període. Els palmesans varen reaccionar i varen tornar a agafar una renda de 10 punts al final del tercer període (57-47) que varen administrar fins el definitiu 73-62. El millor dels menorquins va ser Duby Okeke amb 9 punts, 11 rebots i 24 de valoració. Per part del B The Travel Brand Mallorca Palma, Chema González, va se designat MVP amb 16 de valoració, 12 punts i 7 rebots.

Els àrbitres del partit varen ser Esteve Portell i Martí Seguí. (Estadística del partit)

El primer partit del Trofeu Itegra Illes Balears el varen disputar els dos equips d'EBA: Flanigan Calvià i Palma Air Europa. Els de Calvià aconseguiren la victòria anant de més a menys al contrari del Palma Air Europa. El partit va començar amb el domini dels calvianers liderat per en Chemari Morales. El primer parcial va acabar 26-12 i al descans es va arribar 44-26. Aquí va arribar la reacció visitant que en cap moment li va perdre la cara al partit i poc a poc va anar retallant diferències baixant en el darrer quart dels 10 punts. Al final 79-73 a favor del Flanigan Calvià. El millor dels palmesans va ser Joan Feliu amb 14 punts i 22 de valoració. Per part del calvianers, Chemari Morales va ser l'MVP del torneig 26 punts i 39 de valoració.

Els àrbitres del partit varen ser Josemi Reigal i Airam Govea. (Estadística del partit).

RECONEIXEMENT FEB

Abans de començar el segon partit es va retre un homenatge a tots aquells jugadors i tècnics que durant aquest any han estat convocats amb les categories base de la selecció espanyol. En total, 24 persones, que demostren que el futur del nostre esport està garantit i, a més a més, a un alt nivell. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook