728 x 90Convocatòria per a la sessió de seguiment i control infantil i cadet (01/09/2019)

img

La direcció esportiva de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha convocat per als dies 13, 14 i 15 de setembre tres dies de sessió de treball per a continuar amb el seguiment i control dels jugadors i jugadores infantils i cadets.

És la primera presa de contacte després de l'estiu i es treballarà amb la mirada posada ja al Campionat d'Espanya que es disputarà el pròxim mes de gener.

Dins d'aquestes categories és important fer un seguiment transversal durant tot l'any i la incorporació d'aquesta nova trobada permet reduir el temps entre el Campus Talent i les primeres concentracions de preselecció. A més a més permet ampliar el coneixement dels jugadors abans de crear les primeres llistes de preseleccions.

La concentració es farà a Mallorca. La seu on es durà a terme la sessió de treball per als jugadors infantils i cadets masculins serà a Porreres, mentre que les femenines de les dues categories es reuniran a Pollença.

El pla d’entrenaments estirà composat de quatre sessions per a cada categoria infantil i cadet tant per als femenins com per als masculins. En el segon dia de treball es realitzaran dues sessions, una de dematí i l’altre d’horabaixa, amb un descans al migdia per dinar, descansar i gaudir amb la resta de companys de la jornada esportiva.Aquí vos deixam la convocatòria

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook