728 x 90El col.lectiu arbitral es prepara per afrontar una nova temporada (01/09/2019)

img

El Comitè Balear d'Àrbitres de Bàsquet ha celebrat aquest cap de setmana al Poliesportiu Prínceps d'Espanya l'stage de preparació per a afrontar aquesta nova temporada. El director tècnic d'àrbitres de la FEB, Xavier Amorós, ha estat enguany el convidat. 

Prop de 120 persones entre àrbitres i oficials de taula formen el cos arbitral de les Illes que en els darrers anys no ha deixat de créixer. De fet per als propers cursos de formació hi ha més de 50 persones apuntades a totes les Illes (oficials de taula) i una vintena per a àrbitres

A l'stage d'aquesta temporada han assistit quasi 100 persones entre àrbitres i anotadors. Ha estat una jornada amb moltes activitats. Els àrbitres han realitzat el pertinent examen de reglament i, a més a més, els anotadors han rebut una xerrada sobre l'acta digital a càrrec de Susana Gallego. 

Aquí podeu veure totes les fotos de la jornada

Amorós ha estat l'encarregat d'una sessió amb els tècnics del CBAB on s'ha xerrat sobre avalució i seguiment als àrbitres. Després, ha realitzat una sessió a pista amb tots els col.legiats. 

L'stage d'enguany ha acollit una xerrada dirigida als àrbitres però també oberta a tots els entrenadors sobre unificació de criteri. A més a més, la psicòloga esportiva, Azucena García, ha estat la responsable d'una xerrada sobre com gestionar determinades situacions que es donen als partits.

RECONEIXEMENTS I PREMIS TATO

Tal com ja és tradicional, en acabar la jornada s'han entregat els reconeixements als àrbitres que van sumant anys al CBAB i també els "Premis Tato" als oficials de taula. Els guardonats enguany han estat:

41 anys al Comitè:

Pedro Arrom, que ha rebut el Siurell de plata de mans de Xavier Amorós

30 anys al Comitè:

Enrique Laguna

15 anys al Comitè:

Carlos Martínez

Isabel Luque

Sebastián Martínez

Alberto Pedrós

Claudio Torres

Victòria Arrom

Antonio Pallicer

Premis TATO

Reconeixements als joves oficials de taula i amb més progressió entregats per part de Dolors Besné


img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook