728 x 90Son Moix acollirà dissabte dia 7 el Trofeu Itegra Illes Balears (29/08/2019)

  • img
  • img

El Palau Municipal d'Esports acollirà dissabte dia 7 de setembe la primera edició del Trofeu Itegra Illes Balears. El president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, ha presentat avui aquest trofeu acompanyat dels representants dels clubs participants. Per part del B The Travel Brand Mallorca Palma ha assistit el Director General, Jordi Mulet; Oriol Segura, president de l'Hestia Menorca i Juan Méndez, president del Flanigan Calvià.

L'hotel Hipotels Gran Playa de Palma ha acollit la roda de premsa de presentació d'aquest I Trofeu Itegra Illes Balears. El president de la FBIB, Juanjo Talens, ha començat la seva intervenció enviant un missatge de condol i suport a la família de Pau Martínez, jugador del Bàsquet Manacor que va morir la setmana passada de manera sobtada mentre practiva pesca submarina. 

Ja centrats en el Trofeu Itegra Illes Balears, Talens, ha mostrat la seva satisfacció pel fet de recuperar aquest esdeveniment. Seran dos partits entre els equips de LEB OR, LEB Plata i EBA de les Illes. 

A les 16:30 jugaran el Palma Air Europa i el Flanigan Calvià mentre que a les 18:30 començarà el partit entre el B The Travel Brand Mallorca Palma i l'Hestia Menorca. Just abans de començar el segon partit tindrà lloc un reconeixement a tots els jugadors i jugadores que, juntament amb tècnics de les Illes, han participat durant aquest any a les diferents concentracions amb la selecció espanyola i les seves categories base. 

Els representants dels clubs participants han coincidit en destacar que és important la recuperació d'aquest aconteixement. El director general del B The Travel Brand Mallorca Palma, Jordi Mulet, ha parlat de que "és un prestigi tornar a recuperar aquest trofeu".

Per la seva banda, el president de l'Hestia Menorca, Oriol Segura, ha assegurat que "aquest torneig reforça el conjunt de les illes i el fet de sentir-nos integrats dins del bàsquet balear". Juan Méndez, president del Flanigan Calvià ha agraït la convocatòria d'aquest trofeu que servirà per continuar en la preparació del Flanigan Calvià "que vol ser un referent a les Illes per a tots aquells jugadors de nivell que quan acaben l'etapa júnior no tenen on jugar sense haver de sortir de l'arxipèlag".

VENDA D'ENTRADES

Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts dia 3 de setembre a partir de les 12:00 del migdia a la seu de la FBIB a Palma (C/Bernareggi, 6) i a Maniacs Café (Carrer Quatre de Novembre, 5). El preu simbòlic és una donació de 2 euros. Tota la recaptació s'entregarà de manera íntegra a la Fundació FEBIB1935. 

També es podan comprar entrades el mateix dia del partit a les taquilles de Son Moix a partir de les 15:30. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook