728 x 90Colonya Caixa Pollença dóna el seu suport als Campus Talent Cadet (27/06/2019)

img

El president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens i el president de Colonya, Josep A. Cifre han signat avui el conveni mitjançant el qual Caixa Colonya de Pollença donarà el seu nom als "Campus Cadet Colonya Talent".

El Campus Cadet Colonya Talent és una actuació formativa més per treballar en la cohesió i preparació tècnica-tàctica i psicològica de les diferents generacions. Una experiència per conviure i compartir dies amb els tècnics de les seleccions autonòmiques, tècnics externs i jugadors/es de totes les illes.

Els Campus Cadet Colonya Talent es desenvoluparà a Binissalem. El femení serà des de divendres 28 de juny a dimarts dia 2 de juliol i aquest mateix dia començarà el masculí fins dissabte dia 6 de juliol.

Tant el president de la FBIB com el de Colonya han mostrat la seva satisfacció per aquest acord i han mostrar el seu desig de que sigui "una primera passa de futures col.laboracions".

L'obra social de Colonya des de 1991

La trajectòria social i cultural de Colonya ve marcada des de la seva fundació, l'any 1880 per Guillem Cifre de Colonya, primer, com a institució d'ensenyament i immediatament després com a caixa d'estalvis escolar.

L'èxit de la caixa d'estalvis va fer que es convertís en una entitat financera amb un clar objectiu social i cultural. El 1991 es constituí la “Fundació Guillem Cifre de Colonya”, per tal de gestionar els fons provinents dels beneficis de l'Entitat i de les donacions de l'Estalvi Ètic, conformant l'Obra Benèfica i Social de Colonya, fonamentada en tres grans àrees d'actuació: la Social, la Cultural i l'Esportiva.
img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook