728 x 90La Fundació FEBIB1935 i el CB Trasmapi Formentera retran un homenatge als pioners del bàsquet a l'illa (25/06/2019)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears, a través de la Fundació FEBIB1935 i el club CB Trasmapi Formentera retran aquest dissabte dia 29 de juny un homenatge a les dues persones que durant els anys 80 varen introduir el bàsquet a Formentera: Emilio Martínez y Toni Terrasa. Ho varen fer a través de campus d'estiu i lligues interpobles. Dues iniciatives amb molt d'èxit amb la participació de més d'una desena d'equips, tant masculins com femenins, amb noms tan singulars com Blue Star, San Fernando Trothers, AT San Francisco, Peña Barcelonista, Formentera Pistons, Peña Madridista, Lakers, Wonders, N.P.I,  Apocalipsys Boys, Es Locus, Estudiantes Todagrés, TDK Formentera, Fenix CD y Formentera Cadete, etc.

L'acte tindrà lloc durant la cloenda del I Campus Bàsquet Formentera que ha començat aquest dimarts amb la coordinació de Richi Serrés. 

A més a més, durant l'homenatge, la Fundació FEBIB1935 projectarà per primera vegada un curtmetratge amb les entrevistes que es varen realitzar el passat mes de novembre a Formentera en relació a la història del nostre esport. Un projecte de la Fundació juntament amb la productora Miraprim que també s'ha realitzat a la resta d'illes.

En aquest mateix acte es donaran més detalls de la instal.lació de dues cistelles d'street basketball. Una donació de Sirenis Hotels per a que els formenterers puguin gaudir al carrer del nostre esport. Cada una de les cistelles durà el nom dels pioners del bàsquet a Formentera: Emilio Martínez y Toni Terrasa. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook