728 x 90Arriba una nova edició de les 'Trobades Preinfantils AXA' (03/06/2019)

img

Mallorca i Menorca acolliran aquest cap de setmana la segona "Trobada Preinfantil AXA". Una competició d'un cap de setmana que ja es va disputar el passat mes de desembre. Està adreçada als nins i nines de l'any 2006 tot i que si fos necessari, els equips es poden completar amb jugadors/es de 2007.

A Mallorca, la competició es disputarà a Pollença i a Menorca a Maó, al Pavelló Padre Petrus - Sínia Costabella. A Mallorca participaran equips masculins i femenins i a Menorca, masculins. És una competició que s'ofereix a aquells clubs que volen participar amb els grups que l'any que ve jugaran a la categoria Infantil. 

La primera d’aquestes competicions, tal com es va aprovar per a l’Assemblea General Ordinària es va disputar els dies 21, 22 i 23 de desembre i ara arriba la segona edició. És en format de partit de 4x4 amb reglament FIBA

Horaris i enfrontaments a Mallorca

Horaris i enfrontaments a Menorca

ALFONSO PIÑA - AGENCIA DE SEGUROS

"Alfonso Piña Agencia de Seguros" dóna suport a aquesta competició però també al programa Generació Rookie AXA. És un projecte que, a més de les sessions d'entrenament, inclou la participació dels combinats a diferents tornejos al llarg de la temporada. 

Aprofitam per recordar-vos que tota la gent interessada en contractar els serveis d'AXA i arribin a l'oficina "Alfonso Piña Agencia de Seguros" (C/Bisbe Maura 34) rebrà un tractament preferencial pel que fa als preus, cobertures i descomptes importants. És fa feina amb tot tipus d'assegurances. Aquí teniu més informació.

Gràcies a "Alfonso Piña Agencia de Seguros" per la col.laboració constant al programa Generació Rookie.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook