728 x 90La Salle Palma s'imposa als campionats de Balears masculí i femení (27/05/2019)

img

La Salle Palma ha aconseguit aquest cap de setmana els campionats de Balears infantils tant masculí com femení. Muro i Pollença han estat les seus durant tres dies on s'ha viscut un gran ambient de bàsquet entre els equips i les aficions.

Al Campionat de Balears masculí, La Salle Palma es va imposar diumenge al partit pel títol a Bahía San Agustín a un encontre molt emocionant i que es va resoldre al darrer quart (59-56). Ambdós equips arribaren invictes a la darrera jornada i varen oferir un gran partit a l'afició. La Salle Mahón i CB Boscos es disputaren el tercer i quart lloc que aconseguiren els de Menorca amb la victòria per 77-51.

Al quadre femení, es va arribar diumenge també amb tot per decidir. La Salle Palma i CB Andratx jugaren pel títol mentre que CB Boscos i Cric Ses Salines disputaren el partit que havia de definir el tercer i quart lloc. Aquí, les menorquines varen imposar la seva superioritat i guanyaren 17-68. Al partit decisiu pel títol, La Salle Palma va sortir d'inici molt més encertada i al segon període ja guanya 20-7. Aquesta diferència la va administra fins el final. 

Moltes gràcies a Muro i Pollença per l'acollida i enhorabona a les 8 aficions que varen donar exemple d'esportivitat en tot moment.

D'aquesta manera, els dos equips infantils de La Salle Palma representaran a les Illes al Campionat d'Espanya. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook