728 x 90La FBIB felicita a l'Iberojet Palma per la seva classificació a la F4 d'ascens a ACB (23/05/2019)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears vol transmetre la seva felicitació al club Bahía San Agustín i al seu equip Iberojet Palma. La classificació per a disputar la Final Four d’ascens a la lliga ACB suposa una fita extraordinària a l’història del bàsquet mallorquí i balear. El Palau Municipal d’Esports va viure ahir una nit màgica amb una comunió plena de tots aquells que estimen aquest esport a les nostres illes. Des dels anys 90, amb el Patronat, no es donava una ocasió com aquesta a Mallorca i es va notar a l’ambient. El sentiment era únic i l’objectiu estava clar: fer tot el possible per a dur a un equip de les Illes a la màxima categoria.

La complicitat de la comunitat del bàsquet a les Illes es va fer palès amb la presència ahir al Palau d’Esports de Son Moix d’Alba Torrens i també amb els diferents missatges de suport de referències mundials com Álex Abrines o Rudy Fernández, que donen valor a la fita aconseguida i deixen constància de les ganes i implicació del bàsquet balear amb el fet de tenir un equip a la màxima categoria del bàsquet a Espanya.

Des del projecte del Menorca Bàsquet no s’ha tornat a donar aquesta oportunitat i des de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears volem donar tot el suport en nom del bàsquet balear a l’Iberojet Palma en la Final Four que es disputarà a Bilbao els dies 1 i 2 de juny.

Continua el somni d’una illa dins les nostres Illes de Bàsquet!!!

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook