728 x 90Angel24, nou col.laborador de la FBIB, patrocinarà el millor quintet al Campionat de Balears Mini (17/05/2019)

img

Angel24 i la Fundació FEBIB1935 de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears han tancat un acord mitjançant el qual Angel24 es converteix en col.laborador i proveïdor de la FBIB.

El president de la FBIB, Juanjo Talens i la directora de RRHH d'Angel24, Juana Mª Canals, han signat el conveni de col.laboració. D'aquesta manera, Angel24 dóna un impuls i el seu suport al treball que es fa des de la Fundació FEBIB1935 i a les activitats desenvolupades des de la Fundació per promocionar el bàsquet.

Un d'aquests projectes és el que fa referència a la recuperació de la història del bàsquet balear a través del Fons Documental FEBIB1935. Angel24 serà l'empresa encarregada de digitalitzar l'arxiu.

MILLOR QUINTET AL CAMPIONAT DE BALEARS MINI

Aprofitant la celebració, aquest cap de setmana, del Campionat de Balears de Minibàsquet a Llucmajor, Angel24 patrocinarà el "Millor quintet" dels dos campionats, el masculí i el femení. Una vegada acabi la competició s'entregarà aquest reconeixement.

ANGEL24, 41 ANYS OFERINT SERVEIS EMPRESARIALS I PROFESSIONALS

Angel24 és una empresa especialitzada que va néixer l'any 1978 i que ofereix serveis de logística, call center, dades i documentació i externalització. Aquí podeu veure un resum de tota la seva història des de l'inici fins avui. 
img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook