728 x 90Obert el termini d'inscripció pels Campus Talent FBIB (08/05/2019)

img

Ja s'ha obert el termini d'inscripció dels Campus Talent FBIB cadet, infantil i mini. Són campus amb una convocatòria prèvia que es fa per part del cos tècnic de la FBIB després del seguiment de les diferents generacions al llarg de la temporada.  

El Campus Talent FBIB és una actuació formativa més per treballar en la cohesió i preparació tècnica-tàctica i psicològica de les diferents generacions. Una experiència per conviure i compartir dies amb els tècnics de les seleccions autonòmiques, tècnics externs i jugadors/es de totes les illes.

Els Campus Talent FBIB Cadet i Infantil es desenvoluparan a Binissalem, al Pavelló Antoni Ladària. Els minis es faran al pavelló "Es Figueral" (Capdepera).

A tots els participants se'ls entregarà una motxilla i dues camisetes

Dates dels campus

En el cas concret del Campus Talent FBIB mini es convocarà una reunió presencial a les diferents illes amb els pares, mares i/o tutors dels jugadors convocats. 

INSCRIPCIÓ

El termini d'inscripció acaba dia 5 de juny. El pagament és pot fer en una vegada o fraccionat en dos pics. En cas de fer-ho de manera fraccionada. El termini del primer pagament, que ha de ser del 50%, acaba dia 5 de juny. El segon termini conclou dia 25 de juny. El preu total del campus cadet i infantil és de 290 euros. A mini, són 380 euros. 

El pagament s'ha de fer amb una transferència bancaria a ES92 2038 3276 8260 0027 9100. Tant si el pagament es fa en una transferència com en dues, s'haurà d'enviar justificant a comite.tecnico@fbib-basket.com 

Tant a la transferència com al mail s'ha d'especificar el nom del jugador/a.

Els jugadors/es que tenen germans convocatats o que han participat enguany al PDTIB tenen un 5% de descompte.

Les famílies nombroses tenen un 10% de descompte.

Els seleccionats com a reserves poden ser convocats a partir de dia 5 de juny si hi ha baixes. Els reserves no han de fer, de moment, la inscripció. 

Formulari d'inscripció

Si teniu dubtes, podeu escriure a comite.tecnico@fbib-basket.com

Aquí teniu les convocatòries cadets i infantils

Convocatòria Cadet Masculí [317 KB] [Descarregar]


Convocatòria Cadet Femení [324 KB] [Descarregar]


Convocatòria Infantil Femení [327 KB] [Descarregar]


Convocatòria Infantil Masculí [323 KB] [Descarregar]


Convocatòria Mini Femení [798 KB] [Descarregar]


Convocatòria Mini Masculí [781 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook