728 x 90Arriben els campionats insulars infantils (07/05/2019)

img

Del 9 al 12 de maig es disputaran a totes les Illes els diferents campionats insulars infantils. D'aquí sortiran els 8 equips que jugaran el Campionat de Balears que en el cas del femení es disputarà a Pollença i del masculí a Muro del 24 al 26 de maig.

A Mallorca, el campionat masculí el disputaran La Salle Palma, Imprenta Bahía San Agustín, Santa Maria i Bàsquet Pla. El femení el jugaran La Salle Palma, CB Andratx, Imprenta Bahía San Agustín i CB Pollença. Ambdós campionats es disputaran a l'Ugui Arena (La Salle Palma). El campionat femení es disputarà dijous, dissabte i diumenge mentre que el masculí será divendres, dissabte i diumenge. 

A les Pitiüses, el Poliesportiu Municipal Es Viver acollirà el campionat masculí. Ca'n Cantó, Sa Real, CB Puig d'en Valls i Sa Bodega jugaran per aconseguir el títol i la classificació per disputar el Campionat de Balears. El campionat femení es jugarà a Ca'n Guerxo entre Bàsquet Sant Antoni, Ses Salines i Ca'n Cantó. 

Ja per acabar, a Menorca, les seus dels campionats són Pavelló Municipal de Calós (femení) i Pavelló Col.legi La Salle Maó (masculí). CCE Sant Lluís, Jovent, La Salle Mahón i CB Boscos jugaran el campionat femení i CB Boscos, CD Alcázar, CB Ciutadella i La Salle Mahón, el masculí. 

Tant els campionats a les Pitiüses com els de Menorca es jugaran de divendres a diumenge.  

Campionat Infantil Masculí Pitiüses [280 KB] [Descarregar]


Campionat Infantil Femení Pitiüses [261 KB] [Descarregar]


Campionat Infantil Masculí Menorca [282 KB] [Descarregar]


Campionat Infantil Femení Menorca [284 KB] [Descarregar]


Campionat Infantil Femení Mallorca [288 KB] [Descarregar]


Campionat Infantil Masculí Mallorca [281 KB] [Descarregar]img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook