728 x 90Font Vella renova el seu suport i aposta pels Campus Talent FBIB (24/04/2019)

img

Font Vella i FBIB han renovat l'acord mitjançant el qual l'empresa es manté com el proveïdor oficial d'aigua a tots els nins i nines que participin als diferents campus organitzats per la Federació de Bàsquet de les Illes Balears aquest estiu. Són els Campus Talent FBIB

El responsable del canal de distribució a Balears de Font Vella, Víctor Roda, ha explicat després de la firma de l'acord que "per a Font Vella és molt important el suport a l'esport base" tal com demostra la renovació d'aquest conveni. Roda defensa que "no hi ha millor hidratació que la que es fa amb aigua". 

Roda considera que s'ha d'inculcar "l'hàbit saludable del'aigua a l'esport". Insisteix en que "l'aigua és el millor company per un esportista i un element bàsic i indispensable a qualsevol modalitat esportiva"

Tant Roda com el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Juanjo Talens, han mostrat la seva satisfacció per l'entesa entre les dues entitats i han mostrat el seu desig de tornar a repetir la pròxima temporada.

E-SPORTS

Font Vella aposta i impulsa també els E-Sports amb el patrocini de quatre equips considerats els 4 Top E-Sports clubs d'Espanya: Heretics, Team Queso, Giants i Penguins. En la línia d'ajudar i traslladar també aquesta idea de la necessitat d'un hàbits saludables d'hidratació als adol.lescents. A més a més s'ha llançat un embotellament temàtic amb aquests quatre equips am premis i obsequis a cada botella: consells, productes de merchandising, visites a les "Gaming Houses", etc.

A cada botella haurà un codi que es pot comprovar si té premi o no a https://fontvellagamers.playmo.es/

A més a més, ja s'està treballant també per posar en marxa a partir de setembre i fins el mes de desembre un event relacionat amb un dels jocs de moda com és el Fortnite
img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook