728 x 90Balears haurà de lluitar l'any que ve per pujar a Especial (16/04/2019)

img

Les seleccions balears mini han perdut la categoria al Campionat d'Espanya Mini que aquests dies s'ha disputat a San Fernando. Ambdues seleccions han competit contra les millors seleccions de l'Estat però no han pogut mantenir-se a Especial i l'any que ve competiran a Preferent. 

Tant el combinat masculí com el femení han disputat aquest dimarts els partits decisius per la permanència. La selecció masculina ha jugat contra Castella i Lleó i ha perdut 69-81. Ha estat un partit amb molta tensió i pressió ja que en joc estava la permanència. Ha estat una final. A Balears li ha costat córrer i no ha estat encertada de cara a cistella. Aquestes errades enfonsaven cada vegada més a l'equip illenc. Castella i Lleó ha jugat un molt bon partit i han merescut guanyar. 

S'ha d'aprendre a competir en aquests moments perque es venia de jugar 4 partits molts bons i avui les petites coses que els nins no saben controlar, han estat claus. Toca seguir i aprendre ja que en els fracassos també hi ha aprenentatge. 

Per la seva banda, la selecció femenina s'ha jugat la permanència contra Astúries. El partit s'ha perdut 66-80. Un encontre molt complicat des de l'inici on les Balears han sortit dormides i han permès que el rival agafés avantatge al marcador. 

No s'ha tancat bé el rebot donant segones oportunitats i fallant molt en atac. Les asturianes han posat moltes dificultats amb una gran defensa i fent molts bons contraatacs. Als dos darrers períodes, les balears han fet un gran partit amb molt bona defensa i actitud però la diferència era ja massa gran. Tot i així, les jugadores han fet un bon campionat i han crescut partit rere partit. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook