728 x 90Punt final als campionats insulars cadets (15/04/2019)

img

CAMPIONATS INSULARS CADET FEMENÍ

Bàsquet Sa Real, CD Alcázar, Bàsquet Montuïri i La Salle Palma disputaran el Campionat de Balears Cadet Femení després d'haver-se classificat aquest cap de setmana. 

Bàsquet Sa Real s'ha proclamant campió de les Pitiüses imposant-se a Cric Ses Salines i Ca'n Cantó. Sa Real va guanyar a la primera jornada 45-72 a Ca'n Cantó i 58-52 a Ses Salines en el partit decisiu.

1er classificat: Bàsquet Sa Real
2on classificat: Cric Ses Salines
3er classificat: Ca'n Cantó

A Menorca, CD Alcázar va aconseguir el títol de campió després de guanyar al partit decisiu al CB Boscos per 85-56. A la primera jornada es va imposar al CB Ferreries 40-65 i també va guanyar a La Salle Mahón 56-88.

1er classificat: CD Alcázar
2on classificat: CB Boscos
3er classificat: CB La Salle Mahón
4t classificat: CB Ferreries

Ja per acabar, a Mallorca, Bàsquet Montuïri s'ha proclamat campió insular de la categoria. Un títol que va aconseguir ja a la segona jornada després d'imposar-se a La Salle per 71-58 i a Viubàsquet Bunyola 57-70. El subcampionat l'ha aconseguit La Salle Palma guanyant a Viubàsquet Bunyola en el partit on estava en joc anar al Campionat de Balears. Les locals s'imposaren 66-57.

1er classificat: Bàsquet Montuïri
2on classificat: La Salle Palma
3er classificat: Viubàsquet Bunyola
4t classificat: Bahía San Agustín

CAMPIONATS INSULARS CADET MASCULÍ

Sa Graduada, Bahía San Agustín i Sa Pobla BC
ja s'han classificat per disputar el Campionat de Balears. Ara falta l'equip menorquí que sortirà del campionat insular que es disputarà del 26 al 28 d'abril.

A les Pitiüses, Sa Graduada es va imposar als tres partits i es proclamà campió insular. El darrer partit contra Bàsquet Sa Real va ser clau ja que el guanyador es proclamava campió i es classificava per disputar el Campionat de Balears. Sa Graduada va guanyar 77-67.

1er classificat: Sa Graduada
2on classificat: Sant Antoni
3er classificat: Sa Real
4t classificat: Cric Ses Salines

A Mallorca, Bahía San Agustín, es va proclamar campió insular després d'haver guanyat tots els partits. El darrer, contra La Salle Palma (83-71) que havia de guanyar si es volia classificar pel Campionat de Balears. Els de s'Arenal s'imposaren a Sa Pobla a la primera jornada 67-92 i a Bàsquet Pla 57-86 a la segonda. Per la seva banda, Sa Pobla va haver d'esperar al darrer partit entre Bahía San Agustí i La Salle per saber si es classificaven o no. Una victòria de La Salle els deixava fora.

1er classificat: Bahía San Agustín
2on classificat: Sa Pobla BC
3er classificat: La Salle Palma
4t classificat: Bàsquet Pla

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook