728 x 90Alcázar i Bahía San Agustín aconsegueixen el títol al Campionat de Balears Júnior Interilles Hipotels (07/04/2019)

img

CD Alcázar (femení) i Bahía San Agustín (masculí) s'han proclamat aquest cap de setmana campions del Campionat de Balears Júnior Interilles Hipotels

(Veure fotos del campionat masculí - Fotos: Xisco Sard)

El torneig femení s'ha disputat a La Salle Palma amb la participació de CD Alcázar, Bahía San Agustín, La Salle Palma i Viubàsquet Bunyola. Han estat tres dies molt emocionants on l'equip menorquí ha aconseguit el títol en la segona jornada després d'imposar-se als amfitrions divendres 66-63 i a Bahía San Agustín dissabte per 48-58. Al tercer i intrascendent partit l'equip menorquí s'ha imposat a Viubàsquet Bunyola per 65-54.

Per la seva banda, Bahía San Agustín i La Salle s'han jugat el subcampionat aquest diumenge. Ha estat també un partit emocionant que al darrer quart han romput les jugadores de s'Arenal per acabar imposant-se 48-66.

(Aquí podeu veure les estadístiques)

La jugadora de l'Alcázar, Júlia Batalla, ha estat la MVP del Campionat. A l'entrega de trofeus han estat presents el vicepresident de la FBIB, Pedro Terrasa i la directiva, Chelo Martínez.

 

Al quadre masculí, Bahía San Agustín i La Salle Palma s'han jugat el títol a la darrera jornada a un partit molt igualat fins el darrer quart on un parcial de 28-11 ha donat el títol als jugadors de s'Arenal. Ambdós equips han guanyat els dos primers partits del campionat i han arribat a la darrera jornada amb opcions d'aconseguir el títol. 

Per la seva banda, Sant Josep Uadis i Bàsquet Manacor s'han jugat el tercer i quart lloc. Un partit també molt igualat tot i que l'inici ha estat molt millor pels manacorins (2-17). Els palmesans s'han recuperat i han arribat a empatar (49-49). Al final, els de Manacor han tornat a posar-se per davant fins el definitiu 59-67.

(Aquí podeu veure les estadístiques)

El jugador del Bahía San Agustín, Sebas Crespo, ha estat l'MVP del CampionatA l'entrega de trofeus han estat presents els regidors de l'Ajuntament de Son Servera, Natalia Troya, María Arenas i Sergio Valbuena. També ha participat la consellera delegada d'Hipotels, Luisa Llull. 

Des de la FBIB agraïm la seva col.laboració durant l'organització dels campionats als clubs de Son Servera i La Salle Palma. També a l'Ajuntament de Son Servera i al patrocinador de la competició Hipotels. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook