728 x 90Oferta d'allotjament d'Hipotels pels acompanyants als Campionats de Balears Júnior Interilles Masculí i Femení (12/03/2019)

img

Son Servera acollirà del 5 al 7 d'abril el Campionat de Balears Júnior Interilles Masculí. Aprofitant aquest aconteixement, el patrocinador de la FBIB, Hipotels, ha preparat una oferta d'allotjatment per a totes les persones que vulguin assistir al Campionat acompanyant als equips. 

Totes aquelles persones interessades en aprofitar-se d'aquesta promoció han d'accedir a la pàgina web www.hipotels.com, introduir el codi FBIB_04 i poden triar entre aquests allotjaments:

·         Hipotels Hipocampo Playa

·         Hipotels Eurotel Punta Rotja

·         Hipotels Mediterraneo

·         Hipotels Hipocampo Palace

CAMPIONAT DE BALEARS JÚNIOR INTERILLES FEMENÍ

La Salle Palma, per la seva banda, serà la seu del Campionat de Balears Júnior Interilles Femení. Hipotels també ha preparat una oferta d'allotjament a Palma. És a l'Hipotels Playa de Palma Palace & Spa.

Totes aquelles persones interessades en aprofitar-se d'aquesta promoció han d'accedir a la pàgina web www.hipotels.com, introduir el codi FBIB_04.

Les reserves es poden fer a la pàgina web o amb el departament de reserves reservas@hipotels.com / 971587652)

III TORNEIG HIPOTELS ILLES DE BÀSQUET

Hipotels s'ha convertit des d'enguany en patrocinador de la FBIB i ha donat nom al III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet. Durant els dies 26 i 27 de gener la cadena hotelera va acollir a tots els jugadors i jugadores dels combinats que participaren al torneig. 

HIPOTELS Hotels&Resorts

Amb més de quaranta anys d'experiència, la cadena HIPOTELS és una empresa familiar mallorquina amb 30 establiments  entre hotels i hotels apartament de quatre i cinc estrelles, situats a Mallorca, Cadis, Lanzarote i Cancún.

Teniu molta més informació a: https://www.hipotels.com

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook