728 x 90Comença la fase decisiva de la Lliga Balear masculina a Menorca (01/02/2019)

img

Comença la fase decisiva de la Lliga Balear a Menorca. Ferreries, Jovent Coinga, Pinta B CB Es Castell, Viatgesmagon.com CD Alcázar, CB Ciutadella Super Diskont i Insotel CCE Sant Lluís començen la segona fase que decidirà els dos equips que participaran a la Final 4 amb els dos primers classificats del grup Mallorca - Pitiüses. 

Després d'una primera fase dominada per Pinta B CB Es Castell (9-1), la resta d'equips intentaran plantar cara al que, sembla, és la formació a batre. Només han perdut un partit i va ser a la pista de l'Alcázar

Aquesta primera jornada comença dissbate a les 20:30 a Ferreries on els locals reben la visita de Jovent Coinga. CB Ferreries no va guanyar cap partit a la primera fase on va acabar darrer de la classificació. El Jovent Coinga, per la seva banda, va acabar penúltim amb 3 victòries. 

Ja diumenge, a les 12:00, Pinta B CB Es Castell jugarà contra Viatgesmagon.com CB Alcázar que, com dèiem, ha estat l'únic equip que el va guanyar al campió de la primera fase. 

El tercer partit d'aquesta primera jornada s'ha ajornat al 9 de març i enfrontarà al CB Ciutadella Super Diskont contra Insotel CCE Sant Lluís

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook