728 x 90Ja podeu accedir a les fotos del III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet (30/01/2019)

img

La comarca del Llevant ha acollit aquest cap de setmana el III Torneig Hipotels Illes de BàsquetSon Servera, Capdepera i Sant Llorenç des Cardassar han estat les tres seus de les diferents activitats que durant aquest cap de setmana han convertir al llevant mallorquí en la capital del minibàsquet balear amb la presència de jugadors i jugadores de totes les Illes. 

(Aquí podeu veure totes les fotos)

Han estat dos dies molt intensos amb el torneig entre els combinats mini, el 3x3, la Taula Rodona "Solidaritat i Esport i la xerrada d'en Miguel Ángel Palenzuela "Relació família, àrbitre i entrenador a Minibàsquet".

Aquest III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet ha comptat amb la presència de 48 nins i 48 nines de la categoria minibàsquet. Dos grups dels quals sortiran les seleccions balears que competiran al Campionat d'Espanya de les seleccions autonòmiques per Setmana Santa a San Fernando (Cadis). 

Al marge dels partits entre els combinats, el III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet ha acollit també la Taula Rodona "Solidaritat i Esport" amb la participació d'en Fernando Romay, Guitín Timoner, Marta Andreu i Víctor Eguriase Uwagba amb la moderació d'en Toni Muñoz, president del Colef Illes Balears. Un intercanvi d'idees durant gairebé hora i mitja molt interessant. Xerrada sobre de quina manera l'esport ha estat una eina fonamental per fer front a determinades situacions que han requerit d'un esforç solidari important com el passat mes d'octubre al Llevant mallorquí. 

L'ex-àrbitre FEB i tècnic arbitral de la Federación Española de Baloncesto, Miguel Ángel Palenzuela, ha estat l'encarregat d'impartir la xerrada "La relació àrbitre - entrenador - família a minibàsquet". Un espai de debat sobre la convivència d'aquests tres actors durant aquesta etapa formativa. Palenzuela ha deixat moltes reflexions com que "s'ha d'ensenyar a guanyar i a perdre". "Els àrbitres, ha dit, també es preparen per afrontar un partit i la temporada". 

El tècnic arbitral de la FEB ha incidit en que avui en dia ningú permet que s'insulti a un jugador però és habitual escoltar insults i crítiques a l'àrbitre. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook