728 x 90Horaris i normativa del 3x3 del III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet (25/01/2019)

img

La festa del minibàsquet balear arriba un any més amb el III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet que tindrà lloc els dies 26 i 27 a la comarca de Llevant (Mallorca). Son Servera, Capdepera i Sant Llorenç des Cardassar seran les seus de les diferents activitatsÉs un cap de setmana on els i les protagonistes són les nines i els nins minis de tot l'arxipèlag

TORNEIG 3X3 MINIBÀSQUET

Horaris dels partits del 3x3

Normativa del 3x3

A més del torneig entre els combinats de les Illes, s'ha organitzat un 3x3 de minibàsquet dirigit a tots els nins i totes les nines que tenen fitxa federativa i que no estiguin seleccionats als combinats. Serà dissabte i diumenge dematí a Son Servera.

TORNEIG HIPOTELS ILLES DE BÀSQUET

El III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet el disputaran un centenar de nins i nines procedents de més de 40 clubs de la categoria minibàsquet de Mallorca, Menorca i Pitiüses tant a la categoria masculina com femenina.

Enguany, a diferència de les dues primeres edicions, no haurà un combinat específic de cada una de les Illes sino que es faran 4 equips masculins i 4 femenins amb jugadors de Pitiüses, Menorca i Mallorca.

El torneig masculí es farà a Son Servera i el femení a Capdepera. Els horaris dels partits són aquests:

Dissabte: 11:30, 13:00 i 16:30.

Diumenge: 9:30 i 11:00. 

MINI MASCULÍ - SON SERVERA

Dissabte 26

11:30 - Combinat Groc vs Combinat Blanc
13:00 - Combinat Vermell vs Combinat Negre
16:30 - Combinat Groc vs Combinat Negre
16:30 - Combinat Blanc vs Combinat Vermell
Diumenge 27

09:30 - Combinat Vermell - Combinat Groc
11:00 - Combinat Blanc - Combinat Negre 

MINI FEMENÍ - CAPDEPERA 

Dissabte 26

11:30 - Combinat Vermell - Combinat Blanc
13:00 - Combinat Groc - Combinat Negre
16:30 - Combinat Vermell - Combinat Negre
16:30 - Combinat Blanc - Combinat Groc

Diumenge 27

09:30 - Combinat Groc vs Combinat Vermell
11:00 - Combinat Negre vs Combinat Blanc

A més dels partits del torneig dels combinats formats per jugadors/es de cada una de les Illes, s'han organitzat també diferents activitats:

TAULA RODONA “SOLIDARITAT I ESPORT"

L'ex jugador internacional de bàsquet, Fernando Romay, Víctor Eguriase Uwagba, Marta Andreu (AEA Solidaria) i Guitín Timoner parlaran sobre de quina manera l'esport s'implica i és una peça important per donar resposta a qualsevol situació que requereix d'una implicació excepcional com es va viure després de la torrentada que afectà a la comarca de Llevant. El moderador serà Antoni Muñoz, president del Col.legi Oficial de Llicenciats en Educació Física i l'Esport de les Illes Balears.

Serà dissabte dia 26 a les 18:30 al Centre Cultural Espai36 a Sant Llorenç des Cardassar (Carrer Major, 36). 

És una activitat gratuïta i sense inscripció prèvia. Totes les persones interessades poden anar al Centre Cultural a partir de les 18:00. 

XERRADA "LA RELACIÓ ÀRBITRE - ENTRENADOR - FAMÍLIA A MINIBÀSQUET"


L'ex àrbitre FEB i tècnic arbitral de la Federación Española de Baloncesto, Miguel Ángel Palenzuela, impartirà la xerrada "La relació àrbitre - entrenador - família a minibàsquet". Un espai de debat sobre la convivència d'aquests tres actors durant aquesta etapa formativa. 


Serà diumenge dia 27 al Pavelló de Son Servera de 13:00 a 14:15. És una activitat grauïta dirigida a les famílies, entrenadors i àrbitres.

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook