728 x 90Oferta d'Hipotels per assistir al III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet (15/01/2019)

img

Per a totes aquelles persones que estiguin interessades en assistir al III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet i volen quedar el cap de setmana a la comarca de Llevant, Hipotels ha preparat una oferta a un dels seus establiments.

S'ha creat un codi promocional per poder passar el cap de setmana a l'Hipotels Hipocampo Playa (4*). Per fer la reserva s'ha d'anar a www.hipotels.com i ficar el codi promocional: FBIB 2019.

Per poder visualitzar els preus especials aplicats, s'ha d'introduir el codi a l'apartat "Código promocional" que el trobareu a la part superior de la consulta de disponibilitat.

Tot i això també es pot fer la reserva per telèfon o mail. Vos podeu dirigir a reservas@hipotels.com i/o al número de telèfon 971 587652 indicant el codi promocional.

OFERTA ALTERNATIVA

A més a més s'ha preparat també una oferta alternativa ja que la demanda ha estat molt elevada. Totes aquelles persones que no trobin places a l'Hipotels Hipocampo Playa (4*) poden fer també una reserva amb les mateixes condicions a l'hotel Sentido Castell de Mar. Les persones interessades poden telefonar al 971 587 535

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook