728 x 90Obert termini d'inscripció al 3x3 III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet (14/01/2019)

img

La Federació de Bàsquet de les Illes Balears ha organitzat un 3x3 de minibàsquet dins del programa del III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet.

És una activitat dirigida a tots els nins i totes les nines que tenen fitxa federativa i que no estiguin seleccionats als combinats. Serà dissabte i diumenge dematí a Son Servera tot i que en funció del número d'inscrits es farà també a Capdepera. Aquesta activitat té un cost de 20€ per equip. 

Inscripció 3x3

Només es poden inscriure aquells jugadors que tenen llicència a un club. 

Es permet la inscripció de jugadors de diferents clubs al mateix equip. 

Els equips mixtes competiran al grup masculí. 

Per formalitzar la inscripció s'ha de fer l'ingrés corresponent a: ES92 2038 3276 8260 0027 9100 (Bankia) i adjuntar el justificant de pagament al següent formulari:

Formulari d'inscripció 3x3

S'entregarà una camiseta blava de FBIB, però és recomanble que duguin una segona equipació d'un color que no sigui blau. 

La inscripció inclou camiseta i medalla a tots els participants. Obsequi als equips guanyadors. També s'oferirà aigua i fruita als partits. 

Horaris

Dissabte es jugarà una fase prèvia de 10:00 a 16:00 i s’entregarà medalla a tots els participants que no es classifiquin per disputar les finals.

Diumenge entre les 10:00 i les 12:00 es jugarà la fase final a Son Servera i les medalles s’entregaran a la cloenda final despres de la formació. 

OFERTA HIPOTELS

Per a totes aquelles persones que estiguin interessades en assistir al III Torneig Hipotels Illes de Bàsquet i volen quedar el cap de setmana a la comarca de Llevant, Hipotels ha preparat una oferta a un dels seus establiments

S'ha creat un codi promocional per poder passar el cap de setmana a l'Hipotels Hipocampo Playa (4*). Per fer la reserva s'ha d'anar a www.hipotels.com i ficar el codi promocional: FBIB 2019

Per poder visualitzar els preus especials aplicats, s'ha d'introduir el codi a l'apartat "Código promocional" que el trobareu a la part superior de la consulta de disponibilitat. 

Tot i això també es pot fer la reserva per telèfon o mail. Vos podeu dirigir a reservas@hipotels.com i/o al número de telèfon 971 587652 indicant el codi promocional. 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook