728 x 90Hipotels aposta pel bàsquet de formació (09/01/2019)

img

La cadena hotelera Hipotels patrocinarà la tercera edició del torneig Illes de Bàsquet que enguany passarà a ser Torneig Hipotels Illes de Bàsquet i que es disputarà els dies 26 i 27 de gener a la comarca de Llevant. A més a més, el grup hoteler dóna nom des d'aquest cap de setmana a la competició Júnior Interilles que comença aquest dissabte dia 12. 

Des de la FBIB s'estan ultimant ja els preparatius de la III edició del Torneig Hipotels Illes de Bàsquet on un centenar de nins i nines de la categoria minibàsquet es concentren a Mallorca per disputar diferents partits que serviran també als seleccionadors de cada una de les categories per confeccionar les seleccions balears que disputaran el Campionat d'Espanya de selecions autonòmiques el pròxim mes d'abril. A més del torneig, també haurà activitats paral.leles com una taula rodona, competició 3x3, etc...

OFERTA HIPOTELS

Per tal de facilitar l'estada, Hipotels proporcionarà, als acompanyants i familiars dels convocats, una oferta per poder passar el cap de setmana del torneig a un dels seus establiments a la comarca del Llevant. Pròximament vos donarem més detalls. 

HIPOTELS Hotels&Resorts

Amb més de quaranta anys d'experiència, la cadena HIPOTELS és una empresa familiar mallorquina amb 30 establiments  entre hotels i hotels apartament de quatre i cinc estrelles, situats a Mallorca, Cadis, Lanzarote i, desde l'any passat, a Cancún. 

Teniu molta més informació a: https://www.hipotels.com/
 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook