728 x 90Automóviles Coll, nou patrocinador de la FBIB (08/01/2019)

img

El president de la FBIB, Juanjo Talens i el gerent d'Automóviles Coll, Pep Joan Forteza, han tancat un conveni de patrocini mitjançant el qual, Automóviles Coll es converteix en sponsor i proveïdor oficial de la FBIB. Un acord important tenint present les necessitats de la Federació de Bàsquet a l'hora de realitzar desplaçaments de combinats, seleccions, etc... durant les diferents activitats que es posen en marxa durant tot l'any. 

El president de la FBIB, Juanjo Talens, ha mostrat la seva satisfacció per aquest acord i ha agraït a Automóviles Coll la seva aposta pel bàsquet balear i per la tasca que es desenvolupa des de la FBIB. 

Per la seva banda, el gerent d'Automóviles Coll, Pep Joan Forteza, s'ha mostrat content per haver tancat aquesta col.laboració amb la Federació de Bàsquet i poder mantenir la seva aposta per l'esport base

AUTOMÓVILES COLL

Automóviles Coll és una empresa familiar mallorquina amb més de cinquanta anys dedicats a l'automoció. La marca de vehicles Peugeot, està representada tant a Palma com a Manacor pels concessionaris oficials del grup.

La seva història s'inicia a Palma l'any 1947 amb la fundació per part del Sr. José Coll Oliver del "Garaje Coll", destinat a garatge i al lloguer de grans turismes amb conductor. Dos anys després, en 1949, es va començar l'activitat amb el vehicle de segona mà.

Al març de 1965 va ser nomenat concessionari SIMCA i al juliol del mateix any es va convertir en concessionari de BARREIROS. En el període comprès entre 1965 a 1981 varen passar de ser concessionari Barreiros a CHRYSLER, quan aquesta marca va comprar la xarxa comercial. Posteriorment va passar el mateix quan Chrysler es va anar d'Europa, passant tota la seva estructura comercial a la marca francesa TALBOT. L'any 1981 es produeix el trasllat de les instal·lacions del centre de Palma a la seva ubicació actual en el Polígon de Son Castelló, C/ Gran Via Asima, 16. L'any 1984 es produeix un altre nou canvi quan PEUGEOT absorbeix a la marca Talbot, passant a ser Concessionari Oficial de la marca Peugeot.

L'any 2004, i com a part de la política posada en marxa per PEUGEOT que tots els concessionaris de la marca tinguessin la mateixa imatge corporativa a nivell mundial, es varen finalitzar les obres d'adaptació a aquesta nova imatge tant a Palma com a Manacor, el resultat final de la qual és el que s'ha denominat Blue Box. 

Teniu molta més informació a www.automovilescoll.com/es

 

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook