728 x 90Punt final a un campionat KDTINF amb sabor agredolç - Galeria de fotos (06/01/2019)

img

Punt final a un Campionat d'Espanya Cadet i Infantil que per a les Illes Balears acaba amb un sabor agredolç ja que fins els darrers instants de cada un dels partits s'han tingut opcions d'estar la pròxima temporada a grup Especial. Les cadets han quedat sisenes d'Espanya. Les infantils baixen a Preferent després de perdre per un punt, els cadets també baixen després d'haver lluitat fins el final i els infantils es queden sense el premi de pujar a Especial al darrer quart.

Aquí podeu veure una galeria de fotos de tot el Campionat d'Espanya

CADET FEMENÍ 

Illes Balears 43-48 Castella i Lleó

Darrer partit del Campionat que ha deixat a les cadets com la sisena millor selecció d'Espanya. Els nervis no han ajuda a posar un punt final més dolç però en línies generals s'ha fet un gran campionat. 

Estadística del partit

CADET MASCULÍ 

Galícia 82 - 71 Illes Balears

Derrota contra un bon equip que suposa el descens de categoria. S'ha fet un bon partit competint fins el final però no s'ha pogut aconseguir la victòria. Els jugadors han anat creixent al llarg del campionat i el cos tècnic ha quedat molt orgullós de com ha evolucionat el grup. 

Estadística del partit

INFANTIL MASCULÍ 

Extremadura 59 - 43 Illes Balears

No ha estat el dia dels jugadors de les Illes. Merescuda victòria d'Extremadura que en tot moment ha posat molta intensitat a la pista. Han estat superiors físicament i no s'ha pogut competir contra això. Una llàstima però el cos tècnic es queda amb la sensació de que s'ha donat tot. 

Estadística del partit

INFANTIL FEMENÍ

Illes Balears 51 - 52 Euskadi

Partit molt igualat des del principi amb alternatives i alternància al marcador per a cada un dels equips. El darrer quart ha començat amb 5 punts a favor de les illenques però la defensa zonal del rival ha generat molts de problemes. A falta de 12 segons hem tingut una darrera possesió però hem perdut la pilota i no s'ha pogut llançar a cistella. Les jugadores han lluitat en tot moment i fins el final però no s'ha aconseguit l'objectiu.  


Estadística del partit

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook