728 x 90Sus al Campionat d'Espanya KDTINF2019 amb 2 victòries i 4 derrotes (03/01/2019)

img

Primera jornada al Campionat d'Espanya Cadet i Infantil que s'ha tancat amb dues victòries i 4 derrotes. En línies generals s'ha competit a tots els partits i ara toca descansar i pensar ja en els partits de demà. Aquí teniu estadístiques i un petit comentari de cada un dels encontres. 

CADET FEMENÍ


Illes Balears 88 - 53 Madrid

Inici espectacular de les cadets contra Madrid que s'ha vist superada en tot moment per les balears que han sortit molt concentrades i encertades. Una molt bona defensa ha deixat parcials de 18-0 a la primera part que han acabat amb un contundent 52-18. A partir d'aquí, a la segona part s'ha administrat aquesta diferència fins el final del partit.  

Estadística del partit

Illes Balears 39-60 Comunitat Valenciana

A diferència del partit del dematí, un mal inici (0-10) ha deixat a la selecció balear sempre per darrera al marcador. Tot i això s'ha reaccionat al segon quart per arribar al descans 18-24. A la segona part, la superioritat física del rival ha estat una de les claus que ha impedit sumar una segona victòria al Campionat. 

Demà divendres, jornada de descans i dissabte dos partits contra Astúries i Catalunya. 

Estadística del partit

CADET MASCULÍ

Illes Balears 50 - 89 Madrid

Bon inici de partit dels cadets que han sortit més concentrats que els rivals amb idees molt clares i encertats ofensivament (18-13). A partir del segon quart, els madrilenys han anat pujant la seva intensitat i les errades dels balears han estat aprofitades pel rival per donar la volta al marcador i arribar al descans 32-42. A la segona part, els rivals han imposat un major ritme i el seu físic ha marcat també la diferència. Tot i això s'ha començat el Campionat amb bones sensacions i energia. 

Estadística del partit

Illes Balears 84 - 104 Aragó 

Un tercer quart per oblidar ha deixat gairebé sense opcions als balears que han competit molt bé la resta de partit. Inici amb una mica més de control per part del rival però que amb reacció balear al segon parcial. Al descans s'ha arribat 55-52 però un parcial de 29-16 al tercer quart ha sentenciat el partit. Tot i això, al darrer período s'ha seguit lluitant per intentar remuntar però no ha estat possible. 

Ara toca pensar ja en els partits de demà. A les 11:30 contra la Comunitat Valenciana i a les 19:30 contra Extremadura. 

Estadística del partit

INFANTIL FEMENÍ

Illes Balears 37 - 63 Galícia 

Derrota de les infantils que varen anar sempre per darrera al marcador. El primer quart va acabar 9-14 i la diferència es va ampliar fins el 13-34 al descans. El rival va ser superior i ara toca descansar i pensar ja en la pròxima jornada.  

Demà toca jugar a les 11:30 contra Extremadura i a les 19:30 contra Andalusia. 

Estadística del partit


INFANTIL MASCULÍ


Illes Balears 88 - 55 Navarra

Victòria dels infantils contra Navarra a un partit que ha començat amb moltes imprecisions pròpies del primer encontre del Campionat. A partir del segon quart i amb una bona feina defensiva s'han aconseguit moltes situacions d'1x0 amb les quals s'ha pogut agafar una còmoda diferència al marcador superior, en alguns moments, al 30 punts. 

Demà a les 15:30 toca jugar el segon partit contra La Rioja que va perdre a la primera jornada contra Astúries 47-73.

Estadística del partit

img

Segueix-nos a Twitter

Fes-te fan a Facebook